mandag den 28. februar 2011

Billedspam fra weekendens luksusmesse.



Garde Hvalsøe køkkener havde et forfriskende indslag med en lys olivengrøn bordplad i corian til deres super enkle køkken stil. Underskabene er en model Hoelgaard:) (min brors design:))


Montana i nye friske farver.



Mums, mums....!!


Håndsyede sko, wauuu...


Masser af dejlige ting og kigge på, smage på og blive inspireret af. Men pungen, den blev i lommen:))

Jeg ææællllsker...

... denne blomst!!

søndag den 27. februar 2011

Sikken en charmetrold!!

He, he,... ja altså ham den mere rund af de 2 fine fyre;)))
Folke ligner bestemt også en som godt er klar over at han bliver fotograferet, med sit frække og kække selvbeviste smil:)

Zoologisk Museum kan på det varmeste anbefales.
"Det dødeste sted i byen", lød sloganet, på en af deres t-shirts. Morbid, men herlig humor, lige efter min smag. Og sikken et fantastisk, spændende, lærerigt og visuelt sted. Både for børn og voksne:)))

Igen blev jeg lokket...


... i Rema 1000. Skønne blomstrede forårs og sommer stoffer lå på hylden og fristede. Jeg kunne ikke lade være, de måtte med hjem. Og jeg, som kun skulle have haft en dusk persille til aftenens stegte flæsk, og ikke engang har syet af det her stof endnu, hmmmm.....

lørdag den 26. februar 2011

En stor bunke...

... bånd, har ligget rigtig længe, i en sammenfiltret klump på mit bord. Jeg har simpelthen ikke gidet at kludre dem fra hinanden. Forleden tog jeg mig samme, legede "Kludre-mor" for en stund og rullede kortere og længere stykker bånd omkring et stift paprør. Vupti...., en kop kaffe, lidt tålmodighed, et rør og nogle knappenåle, så lidt skal der til, for at jeg igen kan overskue forholdene og materialerne. Resten af mine mange bånd, ligger ok overskueligt på ruller og spoler.


De kulørte og super søde bånd, på billederne herover, er fra den herlige tyske stof butik Frau Tulpe. Klik ind her og kom direkte til deres online butik. Skal du alligevel til Berlin, så læg gerne vejen forbi, butikken er absolut et hit. Til april skal jeg til Berlin igen, jeg glææææder mig:)

fredag den 25. februar 2011

Hvad skal du...

... lave i weekenden???
Jeg skal forbi denne luksus livstilsmesse, hvor jeg forhåbentlige kan gå rundt og drømme lidt i et par timer, om alle de skønne ting, jeg kunne købe, hvis jeg havde råd. Fylde min "hule tand" med smagsprøver af det lækreste Summerbird chokolade, en boblende champagne og lidt italienske specialiteter...


Og så skal jeg lige forbi denne stand og give min dejlige bror en krammer:))))

torsdag den 24. februar 2011

Sådan ser der ud i min...

... hækle-,læse- og hyggekrog inden i stuen for tiden. Men det bliver der jo konstant lavet om, til stor forvirring for manden:))
Har alting sin fast plads hjemme hos jer?
Eller flytter tingene pludselig plads??




P.S. Lampen har jeg selv lavet. Den blev vist i Hendes Verden (uge 6/2011), sammen med den jeg har hæklet i oldemorfirkanter, og som du kan se i mit forrige indlæg.
Den skønne lampe i indlægget her, har jeg lavet af en gammel lampefod, jeg fandt i storskald, sleb, sprøjtemalede og syede den kulørte skærm af forskellige rester stof, som jeg klistrede på et materiale som hedder Astralit (307098). Astralit er et selvklæbende materiale som du kan købe i metermål i Panduro Hobby.

onsdag den 23. februar 2011

Har du lyst til...

.... at hækle lidt oldemorfirkanter i aften, så kunne det måske være at det skulle enden med en lampe lig denne. Du kan få min opskrift gratis her, og brug af alle dine kulørte bomuldsrester.
Denne her lampe, som er vist på billedet, har jeg endelig fået hjem fra foto.
Den står i en kasse oppe på klædeskabet og jeg mangler bare lige at finde det helt rigtige sted at placere den. Men jeg tror at det bliver i et hjørne af stuen, hængende ned over mit gamle kakkelbord. Lyder det ikke fedt??

Ikke dårligt...

... med dild-mayonnaise på frokosten.
Faktisk rigtig lækkert, mums:)
Købt i ICA på den anden side af sundet.
Frokosten i dag bestod af rugbrød med æg,
tomat,
gul peberfrugt,
kold brocolli fra aftensmaden,
et par gode baner dild-mayonnaise
og et drys salt!
:)))))))

tirsdag den 22. februar 2011

Bling, bling....



... er vist det helt rigtige ord at bruge om disse 7 kulørte halskæder jeg har fået. Oprindelig er de købt på Seychellerne og nu hjembragt til Danmark. Det var ikke en gave, men et fejlkøb, købt at en dame, givet til en anden dame og nu havnet på mit bord.
Jeg kan ikke lide én eneste af kæderne, men samlet i en lille bunke, synes jeg at de tager sig meget godt ud og at jeg har taget nogle rigtig gode og klare billeder. Så dem skulle I selvfølgelig se;)
Her, én af dagene, når jeg har fundet på noget opbevaring, klipper jeg kæderne i stykker, skiller dem ad og sorterer perlerne efter materialer og stil.
For hver for sig, eller sat sammen med andre ting fra gemmerne, i en helt anden kontekst, tror jeg, at jeg kan få perlerne brugt!
Tager du også nogen gange imod noget, som du ikke helt ved om du får brug for???

mandag den 21. februar 2011

Jeg bliver helt varm om hjertet...


... når jeg opdager at der er virkelig er folk, som Teresa Egballe bag bloggen "Hverdagsmaden"som bruger mine og Karen Marie´s opskrifter og mønstre som f.eks dette hunde-klovnekostyme, som var en af de mange udklædninger, som blev vist i Hendes Verden uge 7/2011. Prøv lige og klik índ her og se alle billederne af de fine kostymer Teresa har syet med udgangspunkt i vores mønstre. De er SÅ fine!!

søndag den 20. februar 2011

Hvad katten er det...?


Egentligt behøver jeg vel ikke at skrive så meget.
Billeder siger mange gange mere end ord.
Men hvor bliver mit moderhjerte stolt,
når min snart 6 årige knægt med sikker hånd tegner en stribet tiger-kat,
farvelægger den og slutter af med at skrive navne med tydelige og skæve bogstaver.
God søndag, hilsen den stolte mor:)

P.S. Sesam var tilgengæld ikke til at få til at sidde stille, men jeg tror godt at I kan se ligheden på de 2 billeder ik?)

lørdag den 19. februar 2011

Mit hækle-projekt er færdigt...

... og er blevet til den dejligste pude!!
Her kan du se "forsiden".

Jeg har beklædt en monteringpude med lysturkis lagenlærred og syet min hæklede oldemorkvadrat på ca. 52 x 52 cm rundt om denne.

Jeg har syet fra midten og ud til hver hjørne med madrassting.



Her kan du se "bagsiden"

Og den passer strålende ind i stuen og min blå/grønne periode:)


fredag den 18. februar 2011

Sådan en flot og farverig...

... bombe af en kage fra La Glace, skulle det ikke tage mig mange minutter at fortære her fredag eftermiddag. Og med en stor kop kaffe, så var det bare helt i top. Nøøøj hvor er jeg lækkersulten, min krop kan ligesom mærke at det er eftermiddag, at det er fredag og at det er helt ok at spise sødt i dag:)


Kan I alle have en super skøn weekend. Nu tuller jeg lige ud i skabet i køkkenet, og ser hvad det har at byde på!

onsdag den 16. februar 2011

Jeg sad egentlig...

... i går, og lavede noget helt andet, da jeg på et tidspunkt fik drejet hovedet og kiggede på min garnreol. Her lå disse rester af forskellige bomuldsgarner i de allerskønneste blå, lilla og grønne nuancer og hviskede:"... hææækl noget af os, kom nu, tag os med ind i stuen og hækl noget af os....". Som sagt, så gjort. Kunne ikke lade være. Og nød projektet fra omgang til omgang. Fra farve til farve. Forvandlingen...




Nu måler det 50 x 50 cm, og jeg stopper ikke! Må lige blive ved lidt endnu. Er spændt på hvor det fører mig hen?... hvad det skal blive til

tirsdag den 15. februar 2011

Det ligner...

... da absolut tegn, på at foråret er nær, ik´?!

Endnu et fund!!


Hang med hele overkroppen over kanten af skraldecontaineren nede i gården, for at fiske denne skønne trækasse op. Hvad man ikke udsætter sig selv for at bringe personlighed og charme til ens hjem, he he.
Låget lod jeg ligge, kassen tømte jeg for halm, (portvinene var desværre væk;)).
Kassen blev skrubbet godt igennem og passer perfekt ude i vores køkken til olie, eddiker m.m.

lørdag den 12. februar 2011

Fastelavn, er mit navn...

..., boller vil jeg have.....

I morgen i Hendes Verden har Karen Marie og jeg strikket og syet udklædningstøj til bamserne og dukkerne (Build a Bear og Baby Born). Så hvis du mangler mønster til en skøn indianer, en sej Spidermand, yndig prinsesse m.m., så skynd dig og købe bladet:)))