onsdag den 28. juli 2010

Beach art....


... eller? skulptur? Flot ser det i hvert fald ud! Håber at strandens gæster nyder synet lige så meget som jeg nød og gå og samle de forskellige sten og bygge tårnene :)))) Dejlig dag på stranden med børnene, kusinen, et par måger og mit kamera.........piiiissst!... fik lidt hjælp af en lim-pistol;)


18 kommentarer:

 1. Glad for at læse limpistolen hjalp, for det er da herligt, at de bliver stående.
  Det ser virkelig godt ud!:-)
  Jeg elsker sten!

  SvarSlet
 2. skøn skulptur. håber den får lov at stå i fred.

  Kh sara

  SvarSlet
 3. Hvor fint! Er det strand-art? ;-)Den vil da pynte alle steder men især i sit rette element, stranden!

  SvarSlet
 4. Hvordan søren fik du limpistolen til at fungere på stranden? Eller havde du snydt, og lavet tårnene derhjemme? Rigtig fine er de ihvertfald :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det herlige billeder. Skønne skulpturer du fik lavet.

  SvarSlet
 6. Det ser magisk ud! Drømmer mig ned til stranden, kan næsten dufte den!!

  SvarSlet
 7. Hø hø. hvor er jeg glad for at du skrev det med limpistolen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hvor er de fine dine skulpturer.
  Mvh MAria

  SvarSlet
 8. Ok, der er lidt flere hemmeligheder omkring stenskulpturene. et sommerhus vi lejer, ligger helt ned til vandet, så det er muligt at rende lidt frem og tilbage med sten og lim-pistol:)

  Men jeg må indrømme, at uanset lim eller ej, så ser skulpturen bare fed ud dernede (har lige været nede og tjekke igen7nu i gråvejr) og ville helt sikkert også være et smukt skue i enhver have.
  stine:)

  SvarSlet
 9. Hej Stine.

  Altså altså, du kan trylle :o) Hvor er de smukke.

  Kh Anette

  SvarSlet
 10. Hei Stine :)) Så herlig med strandbilder og FOR noen fine stenskulpturer dere har prestert!! Jeg elsker skjell og stein og alt man kan bruke det til og dine skulpturer var i særklasse..Mens jeg skriver ser jeg at du forklarer at dere har fått hjelp av limpistol, og da skjønte jeg plutselig hvordan du fikk tårnene til å balansere :)
  Stranbilder er det beste jeg vet! Jeg elsker å bade, og tilbringe tid på stranda..
  Tunikaen du laget i klorbatikk ble så flott!
  Det er lenge siden jeg selv har laget batikk og jeg skjønner ikke hvorfor..Det er jo så fint! Da jeg og mannen var nygifte laget vi kjøkkengardiner av gamle laken som vi surret i hyssing og puttet i fargebad. Husker godt spenningen da vi pakket de opp og så resultatet :)Ha en fortsatt fin sommer! klem fra Kardemomme :)))

  SvarSlet
 11. hehe, så bra at du brukte limpistol:) ser for meg noen unger springer bort og vil rase det ned - det er ihvertfall det mine unger liker å gjøre;) - også går det ikke!! De kommer til å lure seg grønne:))

  SvarSlet
 12. Super, super flotte og seje! Og tak for sidst, rigtig hyggeligt lige at kunne mødes her i sommerlandet :0)Håber du fandt de fisk du havde i tankerne!

  Knus Karen Marie

  SvarSlet
 13. Hvor dine strandbilleder flotte. Der er noget særligt over stenskulpturer :)
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 14. Hvor er de fine...
  Og var var jeg bare helt benovet over hvor ekstremt dygtig du var til at stable... Wow...
  Meeen så kom limpistolen ind i billedet :P
  Jeg syns det er super hyggeligt at se små historier i naturen (og andre steder for den sags skyld) som er "lavet" af andre mennesker...
  Knus Maren

  SvarSlet
 15. Sikke en god idé. Jeg vil dag have sådan et par tårne på min terasse :-) Tak for en god idé.

  SvarSlet
 16. Jeg besøger tit din blog...ja hver gang du har et nyt indlæg. Og hver gang ser jeg betaget på din sten-skulptur. Er smask forelsket i tårnene og må simpelthen lave nogle selv. Skal ha manden lokket med til stranden og samle sten (han giiider ikke min sten-samler-mani). Tænker på at jeg måske skulle bruge stenlim til projektet? Tak for en dejlig blog og skøn inspiration.

  SvarSlet