mandag den 12. december 2011

Hjæææælllp....

.... min mand ønsker sig en strikket nisse-trøje a la Nicolaus fra Ludvig og Julemanden eller
en kopi a Lunte´s fra Nissebanden
Lidt dejligt julerød blandet med en mere stilfærdig koksgrå
Et lille pip fra sofaen i går, mens vi sad og så julekalender med børnene, om, at han godt kunne tænke sig en nisse-trøje, han kunne tage frem Jul efter Jul
Og det er ikke fordi, at min mand ligner nogle af de nævnte nisser
Han er efter min mening, meget mere lækker;))
Og det er ikke fordi, at han aldrig går med strik
Han har strik på dagligt i disse dage
Og det er ikke fordi, at jeg ikke tror, at farvene ville klæde manden og resten af hans garderobe....næææhhh.....

Det er mere spørgsmålet, om det ikke er total kikset og lidt for nisset, til at jeg skal gå igang med det kæmpe arbejde???

Og her er det så at jeg behøver jeres hjælp
Jeg kan slet ikke vurderer, om en ordentlig omgang røde og koksgrå striber vil være fedt og cool?
Skal jeg lade pindene gløde fra nu af og til juleaften?
Eller om det bare er en bemærkning, jeg skal overhøre???
Hjææælllp....27 kommentarer:

 1. Jeg vil sige...har du evnerne, og har du en mand der sidder i sin sofa og kommer med et sagte pip om sådan en bluse..ja så er svaret da enkelt!! GO FOR IT!!! Jeg kan slet slet ikke strikke, overhovedet, men med det rette mønster, og evt noget detalje som på den grå trøje på billedet lige herover, så tror jeg altså slet ikke det vil blive helt tosset..og når du er færdig, så strik lige en dame model til mig i str 38 også ;)
  Glæder mig til at se mandens gave på bloggen :)

  SvarSlet
 2. Kom igang og glæd ham med sådan en. Om det er cool eller ej, tingene skal ikke altid være så perfekt der må godt skilles ud en gang imellem. Jeg tror du ville få et endnu større julekys, hvis du kom igang med pindene.
  God fornøjelse.

  SvarSlet
 3. ...jeg kunne ikke finde mit profilbillede på din liste over faste læsere, måske fordi jeg har oprettet ny blog?! Nå, men jeg har tilmeldt mig igen.. see ya!

  SvarSlet
 4. Det lyder da som en rigtig spændende udfordring og jeg ville da bare gå i gang, hvis jeg var dig.
  Måske en cardigan i brede striber i gråt og rødt eller en islænderagtig udgave i rødt og gråt med lus. Mulighederne er mange.

  SvarSlet
 5. Hvis nu man finder en flot model og strikker den op i de rigtige farver, så kan det da blive ret lækkert. Se f.eks. denne: http://www.ravelry.com/patterns/library/emilien

  SvarSlet
 6. Hvor er I søde at I lige gider og skrive jeres mening, det har allerede overtalt mig til at kaste mig ud i projektet.
  Og den når at blive færdig er så en helt anden ting. Men så må han få den så langt at jeg er kommet med den, og med et par strikkepinde tittende frem....
  Men helt hvordan den skal se ud har jeg ikke helt styr på endnu. Jeg har nemlig en ide om at den skal strikkes af garn som allerede ligger på mine hylder, 6 ngl julerød, 5 ngl koksgrå og så har jeg dådyr brun (masser) og råhvid (masser) og lidt flaskegrøn...
  .... hmmm, jeg tænker....


  Stine:))

  SvarSlet
 7. Hjælp hans indre nisse frem, det er kun jul en gang om året ;-)
  Ha`en god dag

  SvarSlet
 8. Hvor spænende! Rigtig sejt at han selv ønsker sig en.
  Jeg glæder mig til at se resultatet :)

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 9. he he, ja;)
  Jeg har mere tænkt på om han var ved sine fulde 5 da han sagde det. Du ved for mange hjemmebagte pebernødder efter opskrift fra Lagkagehuset og omgivet af lidt for mange lys og dekorationer...;))

  SvarSlet
 10. Hvor fedt! Hvis bare det var min mand, som ville det :) glæder mig til at se resultatet :)
  Kh Pernille

  SvarSlet
 11. Glød Glød eller find en mormor som kan gløde for dig ;-) Ville nok gå en hel del smallere i striberne ;-)

  KH

  SvarSlet
 12. Hvis nu den gives med den klausul at den kun må bruges i julen, så synes jeg da du skal kaste dig ud i det ..
  også så længe der er alpacafest hos Drops ;oD
  hilsen Mona

  SvarSlet
 13. Hej Stine
  Skønt når der kommer pip fra sofaen. Jeg havde også fornøjelsen den anden aften hvor ældstesønnen på 12 udtrykte ønske om en strikketrøje (dog ikke nisset men mere i sømandstrøje stil). Nå, men tilbage til din trøje. Personligt synes jeg den bliver lidt for jule-nisset. Jeg ville gå i retning af en norsk inspireret trøje i grå med lus. Jeg har et bestemt mønster i tankerne: http://www.sandnesgarn.no/ProductPage.aspx?ProductId=179
  Rigtig god fornøjelse

  SvarSlet
 14. han skal da helt klart have den trøje,og self julet,det er jo den han har set og ønsket sig.Glæder mig til at se resultatet,du er så dygtig,så go for it

  SvarSlet
 15. jeg til fest i lørdags, en af de andre (en mand) havde netop en stribet strik på (med knapper hele vejen ned) i koksgrå og rød (mørke rød, næsten vinrød).

  Den var ganske vidst kort og ikke sådan en lang frakke model som jeg forestiller mig fra julekalenderen (som jeg ikke har set...) Hans trøje var faktisk ret så rap, strikket i noget tyndt uldgarn :)

  SvarSlet
 16. Det er da bare med at komme igang...den er vildt fed og ganske flot med de brede striber ;-) En dejlig aften til dig.

  SvarSlet
 17. Ja, jeg synes også at når du er velsignet med en mand der gider bruge det du strikker, så er det bare med at komme i gang. Og den skal da være ligesom Lars Julemands, det er jo den der har inspireret ham til ønsket.
  God strikning.

  SvarSlet
 18. Hvis det var min kæreste der kom og bad om en strikket trøje, med et særligt udtryk, så var der ikke noget jeg hellere ville, end at strikke den til ham. Tænk på, at han vil bare den med stolthed, fordi det er dig der har lavet den. Og hvis nogen af drengene spørg: Hey, den er da meget fed, hvor har du fundet den? Så er det da cool at kunne sige: Den har min kone lavet til mig. Velvidende at der kun findes den ene :o) Så igang med pindene :o)

  SvarSlet
 19. Kære alle

  Jeg kan godt se det når jeg læser alle jeres skønne kommentarer, nu skal jeg bare igang, når han nu endelig kommer med et ønske om noget hjemmelavet, så vi ses efter JUL...;))
  Skal nemlig lige have strikket et sjal, en top, en kaffevarmer, en pude og en dækserviet til aflevering d. 21 december... (men det er jo mit arbejde:)))
  Så om aftene kan jeg vel hygge mig med nisse-strik men Hjæææælp det er Jul glider over skærmen

  Stine:)

  SvarSlet
 20. Det er bare med at komme igang. Min mand siger aldrig sådan og gjorde han, ville jeg da fluks lave det til ha.

  Kh. Lis

  P.s. du er så sej, så det kan du sagtens gøre for manden i dit liv.

  SvarSlet
 21. Du skal da bare så meget i gang med at strikke. Jeg synes den er flot. Og den bliver han da bare glad for.

  SvarSlet
 22. Sikke da en tillidserklæring, din mand kommer med.. Hvis du synes den røde farve signalerer for meget "nissemand", kunne du da strikke den med mørke og lysegrå striber. Så er den stadig lidt julen. Jeg glæder mig til at se din mand posere i det færdige resultat. Rigtig god fornøjelse med projektet. ;o)

  SvarSlet
 23. Nyd at du har en mand, der har sådanne ønsker - skynd dig at gå igang så han kan få glæde af trøjen i den kommende jul :-)
  Hvis altså du har tid - du skal jo ikke blive jule-stresset

  SvarSlet
 24. Jeg er bare klar til at komme igang nu. Tak for alle jeres kommentarer, som har sat det endelige skub i projektet.
  I morgen skal jeg på tur, så pakker jeg det med, ti hi

  SvarSlet
 25. En slimfit version med knapper ned foran (ala Suit Cardigans)og brede striber som Julemandens, ville være fedt! Og så med en af Aslis butterflies til - SÅ jule-cool!

  SvarSlet
 26. Jeg ville ELSKE at se din mand i sådan en fin trøje, så bare kom i gang! Og husk at sende ham forbi mig, når den er færdig... :-D

  SvarSlet