fredag den 4. december 2009

Så skete det!

Nu åbner jeg min blog. Lige i den aller travleste måned på hele året har jeg valgt som startskud, og iiiii...., hvor jeg glæder mig.

Jeg kan fortælle dig at det er Sara fra minimega, som har stået for designet af mit topbanner, og jeg er blevet rigtig glad for det.
For et par måneder siden tænkte jeg slet ikke på at have en blog, jeg havde jo min hjemmeside. Men jeg må indrømme at jeg er blevet stærkt inspireret at min kollega Karen Marie og hendes blog med alle de skønne billeder og ideer.
Jeg ser frem til at kunne vise jer alle de forskellige ting og sager jeg går og sysler med, både dem som jeg får solgt i professionelt øjemed til blandt andet ugebladet Hendes Verden. Men også alle de andre ting som aldrig kommer ud af døren.
Billedet jeg sender med teksten i dag, er dog kommet ud af døren. Kransen hænger faktisk på vores hoveddør og er årets julevelkomst hilsen. Jeg blev stoppet af min overbo, forleden dag, en ældre herre som normalt tager elevatoren op til 3. sal. Men han sagde at blev nød til at tage trappe efter at jeg havde hængt pompon-kransen op, for den nød han virkelig at kigge på. Sikke et kompliment!
Til sidst er der bare at sige velkommen til!

7 kommentarer:

 1. velkommen til blog verden...glæder mig til at se hvordan din blog udvikler sig.

  -Sara

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at følge din blog - (og du skal være velkommen til at kigge forbi hos mig.)

  En skøn krans, du der har kreeret....

  Mvh
  Trine

  SvarSlet
 3. Mit strikke/hækleidol - nu med blog. Hvor fantastisk er dét ikke lige:)))

  velkommen til blogland - her er skønt at være.

  jeg glæder mig rigtig meget til at følge med her!

  SvarSlet
 4. Velkommen til :-)
  Og det er da den herligste krans !

  SvarSlet
 5. Det er da også en fantastisk flot krans (og som altid fint banner af Sara). Jeg glæder mig også rigtigt meget til at følge dig fremover. Du ryger lige med det samme ind på min blogroll.

  (P.s.: Jeg beklager, men jeg kan ikke kommenterer med min typepad blog hos blogger hvis ikke der er åbnet for den frie kategori, derfor må jeg her bruge min blogger henvisningskonto).

  SvarSlet
 6. Velkommen til blogland. Jeg nyder også dine sager i Hendes Verden. Så nu glæder jeg mig til at følge med her :o)

  SvarSlet
 7. Hihi, sikken fin fortælling, om manden som nu tager trappen! :O)
  Jeg glæder mig til at følge med, herinde :-)

  SvarSlet