torsdag den 27. maj 2010

Før og efter

I morges nåede jeg at rode i oldemors gamle knapper og en lille håndfuld broderigarn.

Jeg har haft denne nålestribede blå jakke hængende i laaaaang tid uden at bruge den. Kunne selvfølgelig bare have "sendt" den videre i tøjbytte, men har bare altid været lidt glad for den, trods det, at jeg købte den nedsat til 80 kr i Kvikly i Grenå for et par år siden, da jeg havde glemt ALT mit eget tøj, men husket børnenes, smurt madpakker til turen og afleveret nøglen til naboen.... typisk!
Jakken sidder bare super godt, har et feminint snit, sidder tæt på den rigtige måde og har fine pufærmer:) Jeg har også bukserne som passer til, ja ja.... jeg købte et jakkesæt den sommer for 160 kr, men har aldrig brugt det sammen, føler mig for fin!

Inspireret af et billede i Hendes Verden, som jeg nåede at bladre igennem i køen i Rema 1000, syede jeg lidt gamle knapper fast over den ene af de paspolerede lommer og broderede med ri-sting (?) og franske knuder, stilke og blade.

Nu synes jeg faktisk at jakke er blevet helt sin egen, har humor, og jeg kan meget bedre forholde mig til den. Jeg har en klar fornemmelse af at den nok skal blive brugt denne sommer:)

11 kommentarer:

 1. Hvor fine detaljer der gør jakken helt unik!

  SvarSlet
 2. Skønt med en "ny" jakke:)
  Nogen gange skal der ikke så meget til for at man føler, at man har fået et helt nyt stykke tøj...
  KH Puk

  SvarSlet
 3. Fin fin jakke :o)
  Jeg har en award til dig på min blog. Så prøv og kig.
  Kh Randi

  SvarSlet
 4. Hej Randi,
  tusinde tak for awarden, den er jeg rigtig glad for. Det er sjovt at læse svarene hos dem jeg har set. Man synes pludselig at man kender personen lidt mere.
  Stine:)

  SvarSlet
 5. Ej hvor er det yndigt! Enkelt men yndigt :)

  SvarSlet
 6. Hej Stine
  Hvor er det sjovt! Jeg er igang med akkurat det samme. Har en nålestribet jakke, som bare er kedelig, er gået i gang med at brodere på den. Din jakke er blevet rigtig flot. Jeg lægger min på min blog, inden længe. Kig forbi :-)

  SvarSlet
 7. Jeg bliver så glad, hver gang jeg ser, at der ikke skal mere til.
  Man skal ikke kimse af de sting, man lærte at sy i folkeskolen. Hvis man altså kan huske dem endnu. ;-)

  SvarSlet
 8. ja... det er dejligt, at der nogen gange ikke skal mere til, enkle sting, enkle farver. Og at jeg, som absolut ikke er nogen "broder-ørn" alligevel kan få en fint resultat ud af mine anstrengelser.
  Anne Dorthe, jeg glæder mig til at se din variation!

  God weekend til alle Stine:)

  SvarSlet
 9. Sikke en unik idé. Og hvor gør det jakken 1000 gange kønnere...

  SvarSlet
 10. Hvor er den fin - og en sød detalje med knapperne..

  SvarSlet