søndag den 9. maj 2010

Lille produktion til loppemarkedet...

Selma og jeg har lavet en lille produktion af fingerringe, som hun (jeg har lovet at pengene tilkommer hende) forhåbentlig får solgt næste lørdag på loppemarkedet bag Frederiksberg Rådhus, hvor vi har en stand.

En cykelslange (gratis hos cykelhandleren), skønne knapper (som du sikkert har i forvejen) og en god saks er hvad du skal bruge.
Klip nogle smalle stimler af cykelslangen(se billedet nedenfor) og spids dem til i enderne, og stik dem gennem knappernes huller nedefra.
Bind en knude eller 2 oppefra.
That´s it!!På et lille lærred har jeg skåret nogle smalle "snit" hvor ringene kan sidde og præsenteres sig på en fin måde.
Vi glæder sig rigtig meget til næste lørdag og har ud, over denne produktion, en masse gamle ting, som vi håber på at komme af med, ud over at vi håber på godt vejr, ingen regne og måske lidt sol.

11 kommentarer:

 1. Tak for din hilsen på min blog :o) Maden var fantastisk, det smager bare super godt når ikke man selv har tilberedt eller skal rydde op :o)
  Held og lykke med salget på lørdag - en rigtig god ide og så er det bare sjovt og hyggeligt at finde på kreative projekter, hvor børnene kan være med.

  SvarSlet
 2. God ide med et fint præsentationslærred.

  SvarSlet
 3. de er da fine er sikker på i får solgt nogen af dem... kan da være man selv finde de ting frem næste gang man er barnepige

  SvarSlet
 4. I er bare gode håber hun får solgt dem alle sammen knuzz winnie

  SvarSlet
 5. Hold da op, hvor er de fine de fingerringe...

  SvarSlet
 6. Skønne og skæve ringe - hvor er de fine....God gave-ide...:-))

  SvarSlet
 7. Rigtig fine ringe! Og sjov idé! Jeg ville kigge forbi Frederiksberg, hvis jeg da bare boede tættere på.

  SvarSlet
 8. Super seje og fine - fed måde at præsentere dem på! jeg er desværre i Rørvig, ellers ville jeg da helt klart have kigget forbi. Håber i får solgt en masse :0)

  Knus Karen Marie

  SvarSlet
 9. de er da rå smarte. har lige 3 slanger som jeg nu har et projekt til.

  øv jeg ville gerne komme på marked og se jeres fine ting. men jeg må drømme.

  Kh sara

  SvarSlet
 10. Sikke fine ringe, Stine! Held og lykke med salget.
  KH Puk

  SvarSlet
 11. Kære alle,

  tak for jeres søde kommentarer og ønsker om et godt salg.
  Det er altid sjovt at have en bod på et loppemarked, stemningen, forventningerne, hvad fanger folk, bliver der solgt noget af det nede fra kælderen og det fra skabene derhjemme....??
  Jeg glæder mig. Deler stand med en kær veninde og hendes 2 døtre som er Selmas veninder. Vi har kaffe og mad med og bare hygger.
  Kan klart anbefales, men der er godt nok rift om pladserne i hvert fald på Frb., så man skal være hurtig...
  God dag Stine:)

  SvarSlet