torsdag den 11. marts 2010

Så kom pakkerne endelig afsted:)


I går havde jeg endelig tid til at komme på posthuset med alle pakkerne, som skulle sendes til de heldige vindere af min give away. De ligger nok allerede i postkassen hos nogen af jer i dag. En enkelt skulle helt til Norge, så det var sikkert nok lige lidt længere inden den når frem.

Når noget "ryger" ud kommer andet til. Har ikke helt holdt mit nytårsforsæt. Jeg "faldt i med begge ben" og købte dette "silke/viskose" tørklæde. Det var lige som det smøg sig om min hals og ikke var til at slippe af med igen.
Med hjem skulle det i-hver-ti-fælde;)... og pifte min 3 år gamle uldfrakke lidt op til forårets kommen.
Nu må jeg sig til mig selv at billederne her jo også er til inspiration for jer læsere og at I sikkert også kan få "noget" ud af at kigge på farverne og deres sammensætning.
Måske bliver det nogen af jer som smutter afsted til forskellige genbrugsforretninger og loppemarkeder og opkøber gamle silketørklæder, som i klipper ud i pænt store kvadrater og sy sammen til jeres helt eget forårstørklæde.
Hermed er ideen givet videre;)

2 kommentarer:

  1. Og en af de fine give aways nåede frem til mig. tusind tak for den. Lækre strømper og super flot bog du har skrevet om at strike alle de lækre strømper.
    Tak, tak.

    Mvh Maria

    SvarSlet
  2. Ja, pakken eommet frem til er også kommet frem til mig.Tak for det.Dejligt tørklæde og fantastisk bog elsker tørklæder, jeg skal se om jeg ikke kan lokke min svigermor til at lave nogle af de skønne tørklæder fra bogen. :)

    SvarSlet