fredag den 5. marts 2010

Tapet


Jeg har lovet Bournonville at vise hende mit skab og min skammel, som i sin tid er blevet fornyet med et super flot petroleumsfarvet tapet. Tapet som hun netop har som præmie i hendes give away.
Skabet er fra Ilva, og ét jeg har fået. Birgit Kaarvig malede skabet hvidt og satte tapetet på, og fik det solgt som en sag til Hendes Verden.


Skamlen fandt jeg, sat ud til storskrald, ved mit arbejde. Ja, faktisk fandt jeg to. Og min unger fik en hver til værelserne. Se hvor forskellige de kan komme til at se ud, alt efter farve og valg af tapet/gavepapir.

3 kommentarer:

 1. Nøj hvor er det flot. Tapetet passer virkeligt godt til skabet og de to skamler er superfine, så jeg kan godt forstå at du (og børnene) er glad for begge dele.

  (Søde Stine. Jeg vil så gerne kommenterer hos dig men jeg kan kun gøre det med min henvisningsblog fordi du ikke har åbnet for den mulighed at man selv kan indsætte webadresse. Blogger er ret uvenlig mod os der er kunder andre steder og selvom der står typepad virker det ikke. For noget tid siden skrev Karen Marie også til mig at hun savnede at kunne kommenter hos dig så du ville ihvertfald glæde to hvis du åbnede for muligheden af at andre end blogspot bruger kunne kommenter).

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar på Badut. Jeg har nu tjekket op på hvordan du gør det og det er meget nemt. Når du åbner din bloggerkonto vælger du "indstillinger" under "indstillinger" vælger du "kommentarer" og under punktet "hvem kan kommenterer?" vælger du "registrede brugere (omfatter åben Id)". (iøjeblikket har du valgt "brugere med google konti").

  Hav en rigtig dejlig mandag.

  SvarSlet
 3. Ups nej, der var jeg for hurtig undskyld. Du skal vælge "Alle typer, herunder anonyme brugere".

  SvarSlet