Kontakt

Stine Hoelgaard Johansen
Rosenørns Allé 27A, 2. th
1970 Frederiksberg
Cvr.: 25627008

Mobil: 61 71 18 50
Mail: stihj@sol.dk

10 kommentarer:

 1. Rigtig flotte puder. Lod mig inspirere , men kom frem til at det var nemmere at starte med en hæklet midte og der ud fra strikke masker op.
  Linda

  SvarSlet
 2. Hej Stine
  Kan jeg købe opskriften på dette flotte sæt
  Vintersæsonen til babyborn?
  http://2.bp.blogspot.com/-3W3SJJZ071A/T6zXZxWOZ_I/AAAAAAAAFSI/N02irVpL8XM/s400/034.JPG
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Hej Stine
  Jeg kan se du har lagt diagrammet på til hue med snoningshulmønster som var i Hendes Verden i uge 42, men der mangler så vidt jeg kan se også diagrammet til hue med retriller og snoninger.
  Er det muligt at få det diagram.
  Hilsen AOP

  SvarSlet
 4. Hej Stine.
  Jeg har fået et Kreativ Strik blad nr 5 fra 2012. I dette blad er der en Kreativ vinterkjole nr 214, side 33. Denne har jeg nu strikket, men men der er noget galt med min størrelse. Er der en rettelse til diagrammerne ?. Diagram 1 dækker 40 pinde, men på det tilknyttede billede til opskriften er mønsteret 80 pinde. Ligeledes er diagram 2 dobbelt størrelse på billede end hvad diagrammet siger.
  Min færdig strikkede kjole i M, er endt med at være mindre end størrelse S. min strikke fasthed passer med det oplyste.
  mvh Lene

  SvarSlet
 5. Hej Stine og glædelig jul.
  Min kære hustru har sat sig for at strikke en af dine bluser : laksefarvet bluse med hulmønster , publiseret i 11. december 2018 i tillægget til Hendes Verden nr. 50 - 2018. Til mønsteret er der et diagram , og det er her balladen. Der er en redaktionel fejl i diagrammet sådan at : " ret fra retsiden og vrang fra vrangsiden" og " 1 m løs af, 1 r, træk den løse m over" har den samme signatur, som er et tomt hvidt felt.
  Vil det være muligt , at fremsende det korrekte diagram som vedhæftet fil til min gmail.
  .
  På forhånd tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine, tak for at du har delt din opskrift til vest af rester. Vil du ikke fortælle mig hvad det betyder når du i forbindelse med rib i ærmekanter, skriver at jeg skal samle 1 m for hver m og 1 m for hver pind. Det er det med pinden jeg ikke forstår. tak på forhånd. Mvh Christa

   Slet
 6. Hej Stine. Jeg har desværre mistet tillægget med veste fra hendes verden april 2020 og der var så mange fede modeller med, er det muligt at købe opskriften på den korte model i striber.?
  På forhånd tak. Mvh. Søs

  SvarSlet
 7. Hej jeg vil gerne købe sætter til babyborn nr. 20. Hilsen Hanne

  SvarSlet
 8. Hej Stine, kan se at du afholder en WORKSHOP I ”TERN PÅ STRIK ” den 17. november hos CaMaRose i Randers. Er det noget du gentager andre steder i landet. Det ser mega spændende ud

  SvarSlet
 9. Kære Stine. Liane havde den fineste hue på til nytår, som du havde strikket. Den ville jeg gerne strikke? Kh Laura.

  SvarSlet