tirsdag den 20. april 2010

Netbutik som er værd at kigge ind i .....

Jeg har fundet en skøn butik på nettet, som bestemt er værd at bruge lidt tid og måske penge på:)
De har alskens forskellige bomuldstoffer, det ene mønster er skønner end det andet.
Lækre strik garner, håndarbejdsbøger og spændende magasiner. Det eneste som er et problem, er at man næste ikke har tid til at se det hele...:)
Men hvis man måske alligevel var på en lille ferie i New York, kunne man måske liiiige ligge vejen forbi!?
Man har vel lov at dagdrømme lidt.
Hvad dagdrømmer du om??

God dag Stine:)6 kommentarer:

 1. Hei Stine
  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Det førte meg hit til bloggen din. Så artig at du er håndarbeidslærer. Jeg har selv undervist mye i Kunst og Håndverk på barneskolen.
  Dette ser ut som en spennende blogg med fine bilder og glade ideer, så jeg fikk veldig lyst til å legge deg til linklista mi, så jeg ikke glemmer denne bloggen.
  Ha en flott vårdag!
  Hilsen kaspara

  SvarSlet
 2. Hej Stine,
  Jeg dagdrømmer ofte om Purl Soho.. Jeg klikker ofte forbi eller kigger på deres fine blog. Jeg har købt stof der en del gange, de har så mange fine ting.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 3. Hej Gitte, jamen så er der jo slet ikke noget nyt under solen for dig her:) Har først fornylig fundet hjemmesiden i et håndarbejdsblad, "adorn".
  Jeg drømmer tilgengæld om mere tid, at, ja lad os bare tænke stort, døgnet bliver udvidet til dobbelt længde, og at al den ekstra tid, fik jeg bare til at kunne gøre lige hvad jeg havde lyst til. Og at jeg kunne knipse i fingrene og "flyve" fra den ene fantastiske garn/stof/bog butik, rundt om i verdenen til det andet, OG at der ikke vare 2 børn som konstant hev i mig og ville videre og en mand, som sendt mig blikke som sagde, er det nu et nødvendigt køb?, har du virkelig brug for mere garn/stof/bøger???

  SvarSlet
 4. God morgen Stine :))Nå koser jeg meg med morgenkaffen inne hos deg i dag :)Jeg har bestilt stoffer fra Purl en gang og etter det har jeg også ligget på nyhetslisten deres.
  Det er en nydelig liten turkis butikk med MASSE stoffer i..Jeg elsker disse små nyhetsbrevene derfra. Det er liksom et pust fra det store eplet som jeg alltid har hatt lyst til å reise til.
  Det var så koselige bilder av sønnen din i innlegget under. Både jeg og min datter har elsket å holde på med klipping fra blader..
  Jeg husker så godt at jeg satt ved kjøkkenbordet og klippet ut møbler, matvarer, gardiner og ting som ble klistret på papp og lekt med..Datteren min holdt på med akkurat det samme og vi har en eske med klipperiene hennes liggende. Det er så koselig at barn kan finne glede i slike enkle leker hvor de får brukt fantasien og kreativiteten sin.
  Gutten din har så koselig navn også!
  Har du vært inne på den svenske siden "Stickkontakt" noen gang? Se på denne linken: http://stickkontakt.blogspot.com/
  De strikker og hekler gatepynt de også :)))
  De var på norsk tv for et par år siden og etterpå har jeg fulgt litt med på siden deres.
  Ønsker dere en koselig dag videre! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 5. Kære Kardemomme,

  tak for din kommentar:)
  Jeg gik straks ind på det link du anbefalede, og sikke en blog med gang i, med absolut anderledes tilgang til garn, Street art og meget mere,meldte mig straks som fast læser og skal vist også lige nå at melde mig på Purls nyhedsbrev. tak for dine god fif, hilsen Stine:)

  SvarSlet
 6. Uh det stof kunne vi godt bruge noget af på søndag - glæder mig til at være sammen med dig og alle de andre dejlige damer :0)Jeg må vist derind og kigge!
  jeg drømmer også om mere tid, så ville jeg gå mere i haven og gøre den helt fantastisk smuk. jeg kender godt det der med at hobby og arbejde smelter sammen, man kan blive helt urolig for at den kreative åre er ved at tørre ud, når man får det sådan. Men du har ret sådan må det vel være for os der levet af at være kreative - det krea gen skal vel også hvile sig ind imellem :0)

  Knus Karen Marie

  SvarSlet