fredag den 30. april 2010

Ting fra olde...

Jeg vil gerne viser jer nogle flere af de ting vi har fået fra olde... godterne viser jeg sådan lidt afgangen
Se lige disse, synes jeg, super fede grafisk "rene" krukker, SILD og FEDT, kan det siges mere enkelt...??

"Spectrum står der i bunden", er der nogen som kender noget til det navn/firma?

At vi så snyder, her i familien, og fylder de 2 skønne krukker med alskens lækre, sund ting og sætter dem på morgenbordet hver dag, er en helt anden sag;)

8 kommentarer:

 1. Det er fedt med arveting. Jeg er selv ret interesseret i at tømme div. lofter.. jeg har også arvet en gammel lerkrukke, som har været min tip oldemors.. Den bruger jeg på mit syværelse - sjovt nok lugter den af stegefedt, hver gang jeg åbner den.. Hmm.. men det var dengang man gemte stegefedtet til fedtemadder senere hen.. tror vist nok min far gør det stadig.. jeg er så begejstret for din blog.. fedt jeg fandt den.. kærligst fra C

  SvarSlet
 2. Hej Stine.

  Det er ren nostalgi du har fundet dér!
  Kan tydeligt huske, at min farmor havde sådan nogle krukker. Tror måske de stammer fra Irma?


  KH
  Karina

  SvarSlet
 3. Hej Christina,

  det er sådanne kommentarer som din, der varmer ens hjerte:)

  Hej Karina,

  ... fra Irma, hvor sjovt, jeg har nemlig kun set de der kunstdåser som kom hvert år, hos min egen mormor, og ikke krukkerne her.
  Du kender måske også og har leget med Irma dukkerne??

  god weekend Stine

  SvarSlet
 4. Hej, jeg skal lige sige noget her kan jeg mærke. Håber ikke det er for meget???
  Så fede krukker, bogstaverne er virkelig cool, jeg mener min moster har sådan nogle, jeg kan lige spørge hende en af dagene, om hun ved noget.
  Jeg kan ikke lade være med at fortælle at jeg havde to Irmadukker, da jeg var barn. Det er ikke mere end fjorten dage siden jeg fandt dem i min mors sommerhus-garage, de havde det samme tøj på som sidst jeg så dem, ja sjovt nok. Dem har jeg leget rigtig meget med. Og så var den ene en lyshåret pige med blå øjne og den anden var en brunøjet dreng med mørkt hår og krøller. Og så var de nok også kærester.
  Desværre har de nok ikke rigtig kunne li´ at bo i garagen, for de havde fået noget mug af en slags, eller hun havde. Og så kom jeg helt til at tænke på H.C.Andersens eventyr om tinsoldaten der forelsker sig i ballerinaen, og hvor han ikke kan få hende og som slutter med, at han smelter mellem gløderne i pejsen og bliver til et lille hjerte. For jeg var nødt til at smide hele molevitten ud. Men om ikke andet, så har de da i hvertfald hinanden, og nu i al evighed....
  Jeg er ikke helt færdig, for jeg vil så gerne sige til dig Stine, at jeg får supermeget lyst til at lave et nummer som dit med kunst i gaden. Jeg skal nok sige til på min blog, hvis det bliver til noget...
  Kh OG KNUS :) fra Rikke

  SvarSlet
 5. Hej Rikke,
  hvor er det dejligt at du gider at skrive alt det til mig og at jeg kan inspirere dig til at lave lidt i garn til gaderne, kan kun sige at det kan anbefales:)
  Og hvor er det sjovt med de der Irma-dukker, for jeg har en helt klar hukommelse om hvordan mine så ud, havde 3 i alt 2 piger og en dreng, en lyshåret pige, mørkhåret dreng og min favorit var den skævøjede, kinesiske kønne pige med det meget, meget lange kulsorte hår. En dag sad jeg med saksen og klippede i de lange lokker, men helt ærligt, så blev den nye page-frisure altså også ret smart:)
  Kh. Stine:)

  2. maj 2010 17.51

  SvarSlet
 6. Hæ hæææ:) jeg kom lige til at grine lidt:)
  Det der med at skrive til hinanden har rumsteret lidt hos mig. Det er klart at man skal have tiden til at skrive for at kunne skrive. Men jeg tror bare at for at det her sted skal give ordentlig mening (ja det er jo så sådan det er i mit hoved), så skal man altså investere nogle bidder af sig selv TIL nogle andre. Nogle gør det via deres egen blog, skriver meget personligt, det gør jeg ikke så meget i, men når og hvis jeg møder billeder eller tekst herude, så VIL jeg gi det af mig som der bliver prikket til.
  Og derfor fik du en bid af min Irmadukke-historie, det var fedt at høre noget af din også.
  Stort smil:) kh Rikke

  SvarSlet
 7. Ha ha, hvor sjovt. Jeg har en hvor der står ost på...men ved ikke hvor den stammer fra .
  Ha en god dag
  Stinne

  SvarSlet
 8. Hejsa.

  Jeg har også SILDE krukken og nu lige fundet en med påskriften BISCUIT med korklåg i samme serie.
  Under den står der et mærkat med BAHNE logo.

  SvarSlet