fredag den 16. april 2010

Retro vest med applikation


Se lige hvad jeg har bedrevet. Er super stolt:) Jeg har applikeret denne sommerfugl, jeg selv har tegnet, på et gammelt quiltet stykke stof, som jeg for flere år siden fik af min moster og som hun sikkert har haft liggende endnu længere.....;)
Sommerfuglens vinger er lavet i bomuldstoffer fra
Stof & Stil, kroppen er en metervare fra Stof 2000, skråbåndet er købt til projektet og pigen er min kønne datter på snart 11 år.
Jeg var spændt på om hun egentlig ville have vesten,
eller om den var for "pattet", men hun var glad!
Man kan jo aldrig vide i den alder.

Men hun så super cool ud, da hun gik ud af døren, på vej til skole iført, stramme jeans og lilla bluse, All Stars og mors hjemme kreation....

Nu har jeg fået blod på tanden og glæder mig bare endnu mere til jeg skal på applikations kursus næste weekend igen, hos min kære, kreative freelance kollega Karen Marie og lære en hel masse teknikker og forhåbentlig komme hjem med noget til mig selv... lidt applikation på en pelsvest, et bælte...hmmmm

7 kommentarer:

 1. Wouw, den er flot. Applikation giver nogle helt nye muligheder, kan jeg se...måske det var noget man skulle kaste sig over. Sikke et endeløst univers af motiver.
  God weekend her fra
  Frk. Hverdag

  SvarSlet
 2. Vilken fin väst! Förstår att dottern blev glad... Applikationskurs låter väldigt spännande tycker jag.

  Kraam Lotten

  SvarSlet
 3. Hej Stine.
  Rigtig flot.
  Jeg syntes jeg har læst et sted at du er uddannet på Hellerup Håndarbejds seminarium, det er jeg også blev færdig i 96.
  Måske vi allerede har hilst på hinanden derude i virkeligheden :-))
  Vi ses ihvertilfælde på applikations kursus d. 25.
  Mange hilsner
  Susan

  SvarSlet
 4. Den er rigtig, rigtig flot - sådan e vil jeg sy til mig selv på et tidspunkt! Smukke stoffer - meget retro-in! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hold da op den er flot, jeg kan lige forstille mig hvor funky din datter har set ud. Det lyder som den helt rigtige kombination.

  SvarSlet
 6. Hu hej som du fyrer den af, rigtig fin er den blevet - skal læreren nu til at være bekymret for at du kan det hele når vi ses ;0)Glæder mig helt vildt til at være sammen med jer dejlige damer d.25!

  knus og dejlig weekend :0)

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt med alle jeres dejlige kommentarer:)
  Jeg blev færdig i 94 fra Hellerup Håndarbejdsseminarium, så vi må have gået der samtidig eller måske "afløst" hinanden Susan, men glæder mig til at hilse på dig, på Karen Maries applikations kursus.

  På glædelig gensyn Stine:)

  SvarSlet