lørdag den 2. juli 2011

Skoleklar!


En uges tid før Sankt Hans fandt jeg dette lille skrivebord med tilhørende stol på et loppemarked til den skønne pris af 150 kr.
Jeg har ikke gjort andet ved det end at vaske det af, for jeg er vild med bordets patina.
Nu er det endelig sat på plads på Folkes værelse, og det passer perfekt til det lille rum og ikke mindst til mit kommende skolebarn. Da vi havde spist aftensmad den dag, sagde den lille fyr:" Jeg går lige ind på værelset og laver lektier". Og der sad han så, så sødt og dinglede med de lidt for korte ben og skrev bogstaverne af efter hans lektiebog og nød i den grad at være stor:)))

6 kommentarer:

 1. Hvor er han da skøn. I starten kan de skønne unger jo ikke få indlæring nok! De har glædet sig til at skulle starte i skole, til at skulle have matematik og dansk, og til lektierne ikke mindst.
  Og kan godt forstå du ikke vil gøre mere ved bordet, for det er da lækkert som det er.

  Kh. Karina

  SvarSlet
 2. Så flott skrivebord!! Passer jo supert til en kommende skolegutt!! :D Så lys i håret, og brun i huden!! Fin gutt du har:) KLEM.

  SvarSlet
 3. Herligt lille skrivebord...håber han bliver glad for at gå i skole og lave lektier, ikke mindst!

  SvarSlet
 4. Sikke herlige fotos :)
  Skole-børn er da vidunderlige, men hvor tager livet bare endnu mere fart med dem, for vupti vupti så er det sommerferie igen. Fatter slet ikke at Anna-min skal i 2.kl.

  SvarSlet
 5. Flott skrivebord og stol til en stor fin skolegutt! Og så morsom postkasse dere ha laget..

  Gutten her i huset skal også starte på skolen, og han er veldig spent...

  Go sommer! :)

  SvarSlet
 6. Fantastisk flott skolepult til en iherdig ung mann! Min Lille Mann begynner også på skolen til høsten. Dog ikke så opptatt av lekser enda, men håper virkelig at det kommer. Ha en flott sommer!

  SvarSlet