onsdag den 16. maj 2012

Er det dig...


... som skal have tilsendt et sæt dukketøj kvit og frit??
Tøjet til Dukke Lise lavede jeg helt tilbage i 2002 for Hendes Verden.
Jeg strikkede bluse og hæklede sommerhatten. 
Der er en anden som har syet bukserne.
Min datter har leget lidt med tøjet, det gør hun ikke længere, 
og har ikke gjort i mange år;)
Nu har jeg vasket det og det kan blive dit!
Men hvorfor skal jeg sende det til netop dig?
Har du stadig Dukke Lise stående?
Kender du en bette en, som ville elske at eje tøjet?
... eller elsker du bare tøj i små størrelser?? 
Send mig en kommentar:))
Hvem der er  heldige, 
finder jeg ud af i løbet af weekenden.24 kommentarer:

 1. Hvor er det et lækkert fint sæt tøj du har :-) er helt sikker på, at min to-årige ville elske at klæde "baby" af og på i det tøj.

  Og tror forresten jeg har det tillæg liggende et sted i gemmerne, måske det var på tide at finde det frem igen.

  SvarSlet
 2. Åh, det er så fint- jeg har syet tøjet til baby born til den mindste. Men den størtse legede med DukkeLise og hende har vi endnu- hun ville være så sød i det sæt tøj. Knus Heidi

  SvarSlet
 3. Det sæt ville gøre mig til supertanten over alle tanter,dukkelise (mads,Birthe,Karen og hvad den ellers ikke har haft af navne gennem sin tid, denne dukke havde min kæreste selv som barn, derfor mads ;) han vil dog stadig ikke kendes ved at han har leget med den) ville blive puslet endnu mere om i sit nye tøj, hvis hun skulle blive så heldig, jeg kan ikke selv strikke, ellers havde jeg selv lavet dukketøj til hende.

  SvarSlet
 4. Min ældste på 5 elsker tøj... til sig selv, til dukkerne og hun elsker gaver- så meget at de hendes søster får altid ender som hendes- så det sæt tøj ville jeg hvis jeg er heldig give til min datter på 3½ år- så får de bege glæde af det:-) Sommerhatten er så fin- den gad jeg godt lave:-)

  SvarSlet
 5. Åååå....så fint!!! Søteste dukkeklærne jeg har sett sier min 5 år gamle Maria:-) Hun elsker sine dukker og ønsker seg masse klær. Å den solhatten var jo bare kjempesøt!(Hvis ikke vi vinner ønsker mamman seg oppskrift på disse skjønnhetene).

  SvarSlet
 6. Min lille datter har lige opdaget den store verden af dukker, dukkevogne og ikke mindst dukketøj. Hun krammer dukkerne og prøver at putte dem i dukkevognen (lidt svært når finmotorikken ikke er så god endnu) :)
  Hun har kun en enkelt dukke, men den ville til gengæld se helt vidunderlig ud i det fine lille sæt.

  SvarSlet
 7. Min søster har lige fået barn nummer to, hvilket betyder at vores allesammens lille prinsesse pludseligt er blevet storesøster til en lille ny prinsesse. Selvom hun klare det flot af at være fire år, så er der ingen tvivl om at hun trænger til lidt særbehandling, nu mor er nødt til at dele sin opmærksomhed i to. Derfor tror jeg hun ville elske en gave og specielt når den er så fin som det dukketøj.. og det gode er, at det helt sikkert også vil blive brugt af lillesøster, en gang i fremtiden..

  SvarSlet
 8. Hvor er det sødt og fint :) Vores lille barnebarn laura på snart to år har lige arvet en nøgen dukke Lise som hun kalder baby - tror at hun ville blive meget glad for tøj til den stakkels lille nøgne dukke :-)

  SvarSlet
 9. Hi, hi... indtil videre er I sørme gode til at tale jeres sag;))

  SvarSlet
 10. Ih altså, det er da bare så fint. Min lille datter Emma-Kristine (som bliver 3 til august)hun elsker dukker og dukketøj. Hun er først lige begyndt, selv at kunne komme det på, men engang imellem må jeg lige hjælpe til. Jeg syntes naturligvis, at det er min lille pige det skal sendes til og det er fordi: Jeg har prøvet og prøvet og PRØVET, at strikke tøj til hendes dukker...men jeg KAN bare ikke strikke og hver gang, jeg kommer til noget i opskriften som lyder svært, giver jeg op - det vil bare ikke lykkes. Mange af Emmas små veninder har bedstemødre der kan strikke fint tøj til deres dukker, men Emma har ingen bedsteforældre, og ingen andre i familien der kan lave sådan et fint sæt i strik...så derfor - et ægte hjemmestrikket sæt fra dig - vil komme til at vække glæde i mange år HOS OS ;O) Kærlig hilsen Betina <3

  SvarSlet
 11. Hej, hvor er det skønt sommertøj til lille dukkelise! Min datter på 3 er meget glad for sine dukker, de skal puttes hele tiden, så tøjet kommer af og på mange mange menge gange! For 3 måneder siden kom lillebror, en lillebror som kræver mor meget mere end søster nogensinde har gjort, samtidig med at hun blev nødt til at skifte børnehave da hun ikke trivedes det andet sted. Så vi prøver at hygge lidt ekstra om hende, hvilket kan være en udfordring når man jo stadig skal være opdragende og konsekvent. Så en lille gave til hende og dukken, som også mor kan hygge sammen med ville da være sjovt. Et glædeligt forår til dig.

  SvarSlet
 12. Min datter ville nok blive glad, men hun mangler intet! Til gengæld har jeg en veninde, som kæmper en urimelig kamp, som har den skønneste datter på 3 1/2 år, hun er en pige som ikke er helt som de fleste, hun er begrænset i sin leg, men netop dukker er centralt i hendes leg. L. Er fantastisk, og jeg elsker at glæde hende og hendes mor, værende det hjemmesyet eller arvetøj. Jeg ved L. Ville blive lykkelig for, at kunne iklæde sine dukker i dette smukke sæt.

  SvarSlet
 13. Det må gerne lande hos mig - jeg har en niece, der er meget glad for dukker og fylder 6 år den 22. maj, så det ville være perfekt.Hilsen Conny

  SvarSlet
 14. Ej hvor er det bare fint. Skønne detaljer. Min datter på 3 år vil ELSKE noget fint dukketøj! Og gerne lyseblåt, for så er det samme farve som askepot! ;-)

  SvarSlet
 15. Åh ja - min niece på 2 1/2 skal være storesøster, og lige nu putter hun babyer i dukkevognen og pusler om dem. I dag fortalte hun mig i tlf at hendes baby lå og pruttede ude i haven :) Så hun har nok at se til. -mette

  SvarSlet
 16. Efter sommerferien skal jeg starte en ny klasse op. For mig er det vigtigt at børnene har nogle gode ting at lege med. Dit dukketøj ville gøre kæmpe lykke i frikvarterene - ja jeg skaffer selv legetøj....det er der jo desværre ikke penge til mere på budgetterne:)))

  Kh pernille

  SvarSlet
 17. Nydelig dukketøy!
  Mine piger er også dessverre blitt for store for dukkelek....
  Så snilt at du gir vekk dette fine håndarbeid!
  :O)

  SvarSlet
 18. Har ingen pigebørn, og med en dreng nr. 2 på vej, synes jeg at det er ærgerligt at min ældste ikke gider dukkker. Så hvis jeg må, vil jeg gerne stemme på at Katharinas venindes datter får dukketøjet. Historien rørte mig mest.

  SvarSlet
 19. Det kunne godt være mig, selvom min eneste datter er 15 år :) Men hvis du ser på min blog, http://www.mit-stuff.blogspot.com/2012/04/sa-tt-pa-garam-masala.html vil du se at min niece kæmper med pindene og har plaget mig i et halvt år om at jeg skulle lære hende at strikke. Det vil give hende mod på det at se hvad hun kan ende med at strikke :-)

  SvarSlet
 20. Sådan et sæt ville jeg gerne vinde og give videre til en lille pige i München. Jeg har det som dig, jeg er i ingenmandsland nu. Mine piger er så store at de går igang med uddannelser, men for unge til at få børn, så indtil da, låner jeg venners børn og strikker tøj til dem, samt deres dukker. Dit sæt slår bare mit med flere heste hoveder.
  God Kristi Himmefartsdag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 21. Kære Stine. Så yndigt et sæt med broderi af perler. Jeg har 5 børnebørn, 4 drenge og én pige (7 år). Hun hedder Stine (selvfølgelig :o)) og hendes ynglingsdukke hedder Sonja. Sonja er lidt mindre end babyborn og skal nok kunne passe sættet. Jeg tror både dukkemor Stine og dukke-Sonja vil stråle hvis vi vinder sættet. Jeg har det seneste års tid fulgt din blog jævnligt og bliver både inspireret og er nærmest tryllebundet. Holder selv meget af alle slags håndarbejder og køber også af og til Hendes Verden. Mit arbejde tager for meget af min fridid :o) , så der er der 'lidt' for lidt tid til håndarbejde, men det jeg når nyder jeg. Mange hilsener Lillian

  SvarSlet
 22. Mine piger på 3 og 5 leger stadig med dukker og de elsker det.
  Jeg har gemt MIN dukke som jeg legede med da jeg var barn. Den sidder til pynt og bliver ikke rigtig leget med. Men hun kunne godt trænge til at blive frisket lidt op. Og dit fine sær dukketøj ville helt sikkert pynte på min gamle dukke :)

  SvarSlet
 23. Vi har fået en lille kusine i familien og tøjet ville falde på et tørt sted når hun bliver passet her :)så jeg krydser fingre----

  SvarSlet
 24. Nyyydelige dukkeklær! Heldige er de barna som får pynte dukka si i dette! :-)

  SvarSlet