tirsdag den 29. oktober 2013

Lakrids


Jeg er vild med, at der skal lakrids i alting for tiden,
både mad og kager, jummii...,
men jeg er også et rigtig "Lakrids-øre";)

Jeg har lige eksperimenteret med Lakrids Granulat og
Lakrids Pulver købt i Rema 1000.
Begge dele er kommet i skønt selskab med både 
chokolade og hindbær.
Jeg har taget en basis kakao muffin-dej og
tilføjet lidt hjemmelavet solbær/ribs marmelade for at give lidt syre,
foruden hele hindbær, groft hakket mørk chokolade
og et par teskeer fra begge lakridsdåser.
Og jeg siger det med det samme, 
der er ikke noget Den Store Bagedyst i mit køkken.
Ingen nøjagtige mål eller æstetisk akkuratesse,
men ... hold nu op, hvor smager de godt.... mums:))




7 kommentarer:

  1. Muuums det lyder lækkert.....skal da prøves, hvis jeg da ellers kan finde det dersens pulver😀🍰🍰

    SvarSlet
  2. Jeg er også til det der lakrids i ALT lige for tiden :-)
    Jeg kan anbefale en rå rødbedesalat med pærer, brombær, lidt chilie, olie, salt og lakrids. Kan spises til næsten alt, hvis du spørger mig - også uden andet f.eks. til en let frokost.
    kh Henriette

    SvarSlet
    Svar
    1. Lyder helt vildt godt, skal absolut prøves:))

      Slet
  3. Mums- jeg er også en total glad lakrids spiser :-)

    SvarSlet
  4. Dine kager ser rigtig lækre ud. Jeg er også lakrids'oman og prøver mig frem med at bruge det i maden

    SvarSlet
  5. uhhmmm mums, lakrids er lææækkert

    SvarSlet
  6. Har også lige anskaffet mig den orange med lakrids granulat - så lækker ovenpå konfekt her i julen :)

    SvarSlet