onsdag den 21. maj 2014

Harry Potter, billedspam fra London del 4


Jeg er Harry Potter fan!!
Da vi for 2. gang (1. gang læst min mand højt for min datter), begyndte at læse serien herhjemme for barn nr. 2, gik jeg modvilligt med til at læse højt for Folke hver 2. aften. Men jeg blev grebet, og har siden elsket at følge med
i Harry, Ron og Hermione's hverdag og bedrifter på Hogwarts.
På vores ferie i London havde min mand hjemmefra (nødvendigt) bestilt billetter og reserveret tid i Warner Bros. Studio, beliggende en ca. ½ times togtur uden for London.
Herfra videre i dobbeltdækker "Harry Potter" busser.
Jeg tænkte, ohhh nej, for en turistfælde.
Og der er mange turister, fans, 
så mange at man bliver lukket ind i grupper.
 Men hold op, hvor er det helt fantastisk bygget op, 
varieret, spændende, overraskende og informativt.
Man går der mellem kulisserne og brudstykker deraf, rekvisitter, tøjet, tryllestavene med de håndskrevne mærkater, mini modeller af Hogwarts, Den fede dame, lysene i Storsalen, maskerne, og jeg kunne blive ved og blive ved...
Kan kun sige, tag ud og se det, det kan anbefales på det varmeste, hvis man bare er en lille bitte smule fan.
Jeg har udvalgt lidt billeder, men kunne vise mange flere :-)

9 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. Jeg ville erne have " siddet i din lomme". Det må vist stå på ønskesedlen, hvis vi kommer til London igen. Jeg har læst alle bøgerne højt for vores dreng, der nu er 22, og han mindes det som noget fantastisk "vi havde sammen" stadigvæk. Det tog lang tid, men var en sjov oplevelse. Synesfaktisk det var lidt æv, da filmene kom, de passede ikke helt med "vores billeder" af personer og steder.

  SvarSlet
 3. Hold da op det må være en super spændende oplevelse! Jeg har også læst dem alle men jeg anede ikke at der fandtes sådan et sted. Jeg må til London!

  SvarSlet
 4. På trods af at jeg SLET ikke er til fantasy, så er jeg stor Harry Potter-fan. Jeg elsker sproget og opfindsomheden i bøgerne. Og det smukke talte engelsk i filmene.

  SvarSlet
 5. Fantastisk ! Vi arbejdede på sagen da vi var i London sidst - men opgav, da det lød en anelse uoverskueligt med tog og busser (og dyrt, hvis det var den officielle tur) ;o) - så det blev lissom ikke til noget. Men måske næste gang - for det ser jo spændende ud :o)

  SvarSlet
 6. Det skal I endelig gøre Mona, med tog og bus var det rimelig nemt

  SvarSlet
 7. Hold nu op hvor ser det ud til at ha været en fed oplevelse. Jeg er også ret begejstret for Harry Potter og sidder lige nu og tænker, at lydbøgerne skal bestilles på biblioteket.

  SvarSlet
 8. Wauw! Der skal jeg bare hen!!! Hvor ser det bare fantastisk ud!

  SvarSlet
 9. Får helt lyst til en Harry Potter kavalkade lige nu :-)))

  SvarSlet