mandag den 28. juli 2014

SommerstrikGrøn er min ynglingsfarve, og græsgrøn er den søde, feminine, lette og lækre model som jeg har i Hendes Verden i denne uge (31/2014). Flot hulmønster, på forsiden, som fortsætter om i nakken.
Garnet er Rasmilla's super lækre ynglings garn, en blanding af lammeuld og bomuld.
 

9 kommentarer:

 1. Hej søde Stine.
  Det er simpelthen så fine ting, du laver og jeg følger dig gerne her på bloggen.
  Jeg læser meget korrektur og kan ikke undgå at falde over udtrykket "ynglings".
  Må jeg tillade mig at sige til dig, at det hedder "yndlings" ?? Jeg håber ikke, at du tager det fortrydeligt op og jeg vil nødigt virke belærende. Det danske sprog er ikke særlig logisk og jeg ser mange, der der skriver ordet med "g". ;0)
  Rigtig god sommer.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Tak for de søde ord, og nej jeg tager det ikke ilde op med at du retter mig. Specielt ikke når det er et ord jeg bruger rigtig tid :-)

   Slet
 2. Smuk detalje med halskanten :)
  Og rigtig lækker farve.

  SvarSlet
 3. Det er nogle meget fine ting du laver - både til Hendes Verden og til Strikkemagasinet. Jeg har selv lige gjort en bluse færdig: http://strikogsting.blogspot.dk/2014/07/kortrmet-bluse-klar-til-en-sommersndag.html - som jeg er rigtig glad for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Strik og Sting
   Tusind tak for de søde ord.
   Jeg har været inde og kigge på din blog, og den er blevet super fin. Jeg kan godt forstå ændringerne med rundpind m.m. Jeg tror at jeg vil gøre det sammen når jeg nu laver den op til piger i str. 2-12 år til min egen strikkebog, så tak :-)

   Slet
 4. Det er en rigtig sød bluse. Meget fin detalje med nakken. HOld op du når at få designet nogle modeller - vi andre kan næsten ikke følge med med at strikke dem ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi tak
   Ja der bliver langet nogle opskrifter over disken :-)

   Slet
 5. Flotte ting du laver. Denne uges sommersag i Hendes Verden har du ramt rigtig :-)

  SvarSlet