fredag den 12. november 2010

Forleden blev jeg færdig....

.... med et vind & skævt patchwork tæppe!
Kvadraterne blev klippet ud for et godt stykke tid siden, og har ligget lige siden. Startede på projektet igen i tirsdags, og var ved at opgive det hele. Jeg tror jeg har haft bind for øjnene da jeg klippede de kvadrater, for samme størrelse havde ikke mange af dem...hmmm. Men det var jo bare et tæppe til mig selv, og ikke noget som skulle foræres væk, så jeg fortsatte i rask tempo.
Nogle af banerne blev meeeeget skæve. Men jeg ville ikke give op og jeg VILLE ikke sprætte op. Jeg havde sat mig for, at tæppet skulle være hurtigt færdigt, for jeg har så mange andre ting som ligger og venter på min tid. Så jeg tog konsekvensen og syede videre og lod baner være baner.

Nu ligger det henslængt hen over den lille sofa i stuen. Og i aften ligger det henslængt over mig:)
Jeg er super glad for det. Er vild med farverne og synes et eller andet sted også at det er lidt hyggeligt og charmerende at nogle af kvadraterne ikke passer ud for hinanden.
Hvad mig dig, ville du pille op? Er du meget kritísk?
Og kan du være så kritisk over for det du selv laver, at det aldrig er godt nok og kommer i brug?
Rigtig god weekend til jer alle, Stine:)

10 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er vildt flot, og jeg ville ALDRIG have pillet op. Jeg har lige skåret firkanter til to babytæpper, som skal foræres væk, og dem vil jeg nok prøve at lave lige.....,- men pille op. Nej!

  SvarSlet
 2. Hmm, det kommer an på, hvad det er jeg sysler med. I går satte jeg nyt betræk på fire stole og det er helt sikkert godt, at der ikke var en møbelpolstrer til stede.

  Men er jeg i gang med noget, der skal bæres, fx en bluse vil jeg nok pille op.

  Tæppet ser dejligt ud :)

  God weekend!

  SvarSlet
 3. Jättefint täcke i fina färger! Jag håller oxå på med ett lapptäcke.... som blev lite snett och skevt ;-) Jag är ganska kritiskt när det gäller saker som skall ges bort eller säljas - då måste de vara så bra det kan bli. Men saker som jag skall ha själv kan jag leva med att det är lite snett....

  Trevlig helg!

  SvarSlet
 4. Så fint! Til mig selv havde jeg også bare ladet det være skævt - syntes kun der er charmerende, men var det til en anden, havde jeg nok ikke turde ;-)

  SvarSlet
 5. lige præcis - charmerende...... ville ikke pille op hvid ´s det var til mig selv , men måske hvis det var til andre..... skal det være skævt - så lad det være meeget skævt....
  kh

  SvarSlet
 6. ups en tyrk fejl..... der skulle jo ha´stået hvis det.......:)
  kh og go putte aften

  SvarSlet
 7. Jeg ville heller ikke have pillet op...Jeg kunne have fundet på at have gjort det endnu mere skæv end det var i forvejen...men så skævt synes jeg da heler ikke det er...det er rigtig fint og det varmer uanset om kvadraterne er lige eller ej! God weekend!

  SvarSlet
 8. Det er super fint :) Jeg er vist meget enig med de andre, jeg ville heller ikke pille op, hvis det var til mig selv - med mindre det var tøj. Hvis det var til en gave, ville det i hvert fald ikke blive givet til en anden, der selv kan sy, men jeg har heldigvis en del veninder, der overhovedet ikke er kreamennesker, så de ville synes, det var fantastisk uanset hvad - og det er jo skønt :)

  SvarSlet
 9. Nej man skal være lidt large overfor sig selv, for meget perfektionisme bliver helt klart en begrænsning - men det er vel som med alt andet, at man skal lære at sy lige før men kan "tillade" sig at vælge at sy skævt ;0)

  Put godt, knus Karen Marie

  SvarSlet
 10. Jeg ville nok opgive hvis den plan jeg havde haft gik i vasken, men senere hen ville det sikker ende som en charmerende tæppe som dit i den grad er. og det viser at der kan næsten altid komme noget godt ud af ikke at gi op :)

  Kh sara

  SvarSlet