søndag den 7. november 2010

Jeg rydder op...

.... i alle mine materialer, hvoraf du her kan se en lille brøkdel. Mon det nogensinde bliver godt??? Bliver jeg færdig? Hvad har jeg dog roddet mig ud i?
Hvor pokker har jeg alle de materialer fra??

6 kommentarer:

 1. Ha ha ha, alle de spørgsmål kan jeg godt nikke genkendene til. Men hey, det der er da ingenting, i forhold til alt mit skrammel i dåser, skuffer, æsker og kasser ;)

  SvarSlet
 2. Hold da op!!! Jeg tør ikke tænke på, hvordan det vil se ud, hvis jeg tømte skuffer, dåser og kasser.... gad vide om halvdelen er noget, man slet ikke får brugt? Intet skal smides ud.. måske det kan bruges en dag? God sorterings-fornøjelse :-)

  SvarSlet
 3. Kære Stine

  Fat mod, hos os lever vi efter de vise ord "det skal være skidt før det kan blive godt" Når det er RIGTIG skidt plejer det ofte også at blive RIGTIG godt :o) Husk det ;o)

  SvarSlet
 4. Lige om lidt er der styr på skidtet.
  Det er SÅ fedt, når man for en stund ved hvor tingene er.
  Det er dejligt at genfinde ting man ganske og aldeles havde glemt.
  Der er masser af inspiration og nye ideer gemt i sådan en god gang oprydning.
  Jeg har lige haft sådan en omgang i alle mine collagematerialer.
  Det affødte med det samme nye ideer der måtte afprøves, men der er heldigvis stadigvæk en lille smule orden tilbage :)))

  SvarSlet
 5. he he hvor er i søde....
  Godt at høre at der er andre der roder.
  Og vil lige gentage at billedet viser kun en brøk del af alle de perler, knapper, dimser og dutter jeg har i stående i mit skab i diverse syltetøjsglas, dåser, poser m.m.
  Men jeg kan fortælle jer at jeg har været god, rigtig god:)
  Kig med i mit næste indlæg:)
  stine

  SvarSlet
 6. Det er noget af en omgang at gå igang med, men det er bare så skønt når man endelig har fået det gjord. Det har været i mit baghoved alt for længe, at jeg skulle igang. Kunne være man skulle tage sig sammen:0)
  Som christina siger: Intet skal smides ud, det kunne være man fik brug for det en dag.
  /maria

  SvarSlet