mandag den 28. marts 2011

Fortiden...

... sidder jeg og regner på en del forskellige strikmodeller. Når mit hoved så skal have en lille pause, så hækler jeg på blomster, kugler og blade. Det er for mig en dejlig måde at slappe af på. Derfor er der hurtigt blevet en helt lille forfriskende neon-farvet bunke, som ligger og blænder mig i min solfyldte vindueskarm. Hvad de skal bruges til, kan du se lige her og her. Hvad laver du når du slapper af?

10 kommentarer:

 1. Fantastiske farver...og blomster. De er bare så fine. Ved du om, man kan finde en opskrift på de blomster, du laver nogen steder? Synes jeg har læst, at de har været i Hendes Verden på et tidspunkt? Måske er det dig, der er ophavskvinden?

  Kh. Lone

  SvarSlet
 2. Hej Lone

  Tak:)
  Ja, jeg tror faktisk er det er mine blomster du referere til. Jeg har i hvert fald lavet opskrift til Hendes Verden hvor jeg har brugt dem. Wunderbar har lagt en opskrift ind på sin blog, hvor hun skriver at hun har gået ud fra min opskrift, så måske du kan bruge hendes?

  Stine

  SvarSlet
 3. det ser super godt ud. Lækre farver. Jeg hækler oldemorfirkanter når jeg skal slappe af. Det vigtigste er, at det er noget jeg ikke skal tænke så meget over - bare hækle derud af... Skønt!

  Kh. Irene

  SvarSlet
 4. Friske vårfarger ღ selv lager jeg gjerne kluter når jeg slapper av:)

  SvarSlet
 5. De er råseje, de neonblomster!

  Når jeg slapper af, står den på origami eller kirigami. Det er let, hurtigt og kan altid haves med i tasken. :-)

  SvarSlet
 6. de er så finde dine blomster, jeg kan ikke helt finde ud af at hækle dem, men i stedet nyder jeg at se alle dine fine blomster.

  Kh Sara

  SvarSlet
 7. Hej Stine

  Jeg prøver at kigge hos Wunderbar. Tak for det :o)

  SvarSlet
 8. Herlige blomster. Hæklede også blomster, når jeg slappede af foran tv'et. Hende jeg hækler blomster for, havde bestilt dem i pastel-farver og jeg hæklede løs i pastel-farver. Hun var selv i gang med at hækle et tæppe, som hun beskrev var i pastel-farver, og blomsterne skulle passe til tæppet. Da jeg så besøgte hende, kunne jeg se at vi ikke havde samme indstilling til farver. Hvornår er mørk lilla, sort, kobolt blå, lime grøn mm blevet pastel-farver? Jeg gik lidt kold i blomster-hækleriet må jeg nok indrømme og har nu mere en 50 hæklede pastel-farvede blomster liggende.....

  SvarSlet
 9. Hej Lene

  Ja men sikke ærgeligt med alle de blomster. Det var lidt af en oplevelse, som gør at en anden gang, skal farverne være aftalt helt færdige, f.eks med prøver eller ligende.

  Og af alle dine skønne blomster, kunne du f.eks lave skøn pude.
  Stine:)

  SvarSlet
 10. Hvor ser det lækkert ud!!

  Kender godt det med at sidde med noget og slappe af ( hvile det ene øje) med noget andet. Jeg hækler grannyatrpe tæpper, der skal jeg ikke tænke bare køre uden at få "stress" over bare at sidde som jeg slet ikke kan finde ud af ;-)

  KH

  SvarSlet