tirsdag den 8. marts 2011

Hvordan hulen....


... holder de balancen???


Eller sidder jeg her og bliver taget godt og grundigt ved næsen?
Er det snydebilleder?
Jeg gemte billederne for nogen tid siden fordi jeg synes at de var så fede og kunne ikke så ikke huske fra hvilken blog,
men Tanketallerken har heldigvis skrevet, så du kan klikke ind her, og se et billede mere og læse mere om kunstneren bag collagerne

14 kommentarer:

 1. Det passer. Min svoger har været i Kina på ferie og der har han taget billeder af noget lign. Enten på alm. cykler eller scooter og så en kæmpe oppakning. Det er vildt.

  SvarSlet
 2. hahah! det ser godt nok fjollet ud! :P

  SvarSlet
 3. Lidt snyd. Prøv at kigge på skyggerne under dem - der er kun halvt så meget på ;o) Som om det ikke var nok...
  Og så syntes jeg at jeg havde læs på når jeg havde barn for og bag + pc taske på nakken!?

  SvarSlet
 4. Ja, jeg har også set det i Vietnam - dybt imponerende. Og nødvendigt, når man nu ikke har et lokale og en varevogn til sin rådighed.
  Klem og god dag

  SvarSlet
 5. Nej nej, du bliver ikke snydt - men Guderne skal vide at jeg ikke kan gennemskue det.

  Det er vildt imponerende at de ikke vælter hele tiden.

  Og en anden ting, hvordan får de det sidste derop?

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 6. Tror ikke det er snyd, men jeg aner intet om det! Syns det er skide lækre billeder... og waouw hvor er de bare balancemennesker udi det ekstreme!
  Ha en dejlig kampdag!
  Peace, T

  SvarSlet
 7. Jamen, det er jo imponerende og Grith, du har ret, jeg havde slet ikke tænkt på hvordan de øverste varer kommer helt op i toppen??
  Og billedet med cyklen, der ud som om der kun er et hjul bag på, hvor billedet med kasserne, for mig, ser ud som om der er 2 bag-hjul.
  Men godt nok utroligt, Stine:)

  SvarSlet
 8. Jeg er også helt pjattet med cykelbillederne(som det vist også fremgik af min blog) ..selvom at det er snyd og bedrag.. Alain Delorme er bl.a. collagekunstner og han har da vist virkeligt haft gang i saksen og limstiften .
  K/ Stine

  SvarSlet
 9. Hej Tanketallerken

  Godt du skriver. Kunne ikke huske hvor hulen jeg i sin tid så de herlige billeder henne. Har opgraderet mit indlæg og lavet et link hen til dig og dit indlæg om sammen.

  Og til alle jer andre. I skulle tag og lægge vejen forbi Tanketallerkner. Det er nogle fantastiske billeder kvinden bag bloggen finder derude i cyberspace.

  Stine

  SvarSlet
 10. Wouww. Ved sgu ikke om det er snyd men det er fede billeder. Rigtige smukke i form og farve. Gad vide om de kan købes?? God kampdag:-)

  SvarSlet
 11. Nej det er ikke snyd - eller måske er disse foto, men det er sådan de gør. Og mht til skyggen - alt afhængig af hvor man er i fht. ækvator, så bliver skyggen mindre......

  Superimponerende kinesere

  SvarSlet
 12. Hej Stine, Det var ikke ment som en "øf" eller noget..Slet slet ikke.Så jeg håber ikke at du opfattede det sådan. Jeg ville bare sige at jeg også er så vild med de billeder at jeg også havde brugt dem på min blog. :)

  Kram Stine

  - og tusind tak for de fine fine ord. Det betyder rigtigt meget når det kommer fra nogen som man synes har fat i den lange ende i livet!

  SvarSlet
 13. Flotte bilder er det i alle fall:)

  SvarSlet
 14. ... jeg har også set ligende i virkeligheden.. I Thailand, Myanmar og Laos er det ikke et sjældent syn!

  SvarSlet