torsdag den 19. maj 2011

Mig og lynlåse...

... har det på ingen måder godt sammen, og slet ikke når jeg skal sy dem i noget, i noget hvor der også skal være foer i. Projekt "lynlås & foer" har jeg derfor bare holdt mig fra. Men forleden tog jeg udfordringen op, efter at have prøvet at læse mig frem til hvordan jeg kunne sy en helt simpel kosmetikpung. Og det lykkedes.... he he. Og det var faktisk ikke så svært:))

Nu har jeg fået blod på tanden og må straks lave nogle flere i forskellige farver, bånd, blomster og perler og med flere applikationer.
Det er så skønt at lære noget nyt og godt at have et lille lager af værtindegaver:)))Og ved I hvad. Jeg har også valgt ikke at pille sik-sak kanterne op, som flere steder ikke helt følger sommerfuglens kant. Som helhed, synes jeg faktisk at det giver lidt mere "charme og personlighed".

Men helt ærligt, er det ok med det "sjusk"???


God weekend Stine:)

8 kommentarer:

 1. Sjusk er ok! Livet er for kort til å "pille opp" mer enn høyst nødvendig :)

  SvarSlet
 2. Helt ærligt synes jeg perfekt er kedeligt.
  Jeg efterlader gerne et lidt "råt" eller "skævt" udtryk på mine ting om muligt.

  Jaja, charme & personlighed!

  Hilsen
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Enig med de andre - helt ok:)

  SvarSlet
 4. Hmmmmmm! Du spurgte selv så her kommer det ærlige svar!
  Nej jeg synes jo ikke det er helt ok :-)
  Men ligesom min håndarbejdslæreruddannelse ikke tillader sjusk ved syning, så kunne jeg forestille mig at din håndarbejdslæreruddannelse (for det mener jeg at huske at du har)ikke tillader sjusk ved hækle og strikkearbejde. Og sådan er vi jo så forskellige!
  Jeg vil sige entern eller.... Gør en dyd ud af rå kanter eller gør en dyd ud af en flot aplikering med tætte zig zag sting. Evt. i to lag oven på hinanden:-)
  Du må have nogle gode bededage.
  mvh Maria

  SvarSlet
 5. Hej Stine
  Nu er jeg jo ret allergisk over for sjusk, men dine sommerfugle ser rigtig fine ud og kan godt bære de flossede kanter hist og her.(synes jeg kender stoffet:-)) Men jeg vil give maria ret i at jeg synes sjusk er pænest hvis man kan se at det er med vilje og ikke fordi man lige gider/har tålmodighed til at sprætte det op.
  Perfekthed i et fint stykke håndværk er ikke kedeligt. Jeg synes til gengæld det er rigtig lækkert at man kan se det er håndlavet og ikke fabrikeret i massevis på en fabrik. Det gælder jo især strik og hækling men bestemt også syning.
  Kigger snart forbi din butik og siger hej.
  Kh Line

  SvarSlet
 6. Kære alle sammen

  skønt med nogle ærlige svar. Og i har ret med hensyn til at jeg også er perfektionist når det kommer til strik og hækling, og det i den grad at jeg til tider synes at har virket hæmmende.
  Jeg har været helt misundelig på kursister, som ved en fejl eller misforståelse har tryllet et helt andet udtryk frem end det tiltænkte.
  Nogen gange synes jeg at mine arbejder har været så korrekte og fint presset og dampet, at det har været lidt små kedeligt.
  Så for mig er det bare skønt at kunne slå sig lidt løs på symaskinen, hvor jeg på ingen måde har min force, og så håbe at det kan smitte lidt af på arbejdet med garnet;))

  God Weekend, Stine:)

  SvarSlet
 7. Jeg synes det ser charmerende ud, men jeg har selv svært ved at lave noget, der ikke er i orden - som håndarbejdslærer synes jeg også det skal være pænt...
  Kunne du mon lægge den der lynlås-møder-stof-og-for-og-det-bliver-ikke-grimt-opskrift på bloggen? For det har også altid været et svært område for mig.
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 8. Hej Mette

  Du kan tro at jeg gerne vil lægge en sybeskrivelse af "meget-meget-let-sy-selv-kosmetikpung-med-foér-og-lynlås" ind her på bloggen en af dagene. Jeg er i hvert fald helt glad i låget over at det endelig er lykkes mig:))))

  Stine

  SvarSlet