lørdag den 2. juni 2012

Er der nogen der kan hjælpe mig med...

.... det der står beskrevet herunder??
Jeg kan ikke finde ud af at rette det, forstår det simpelthen ikke, suk....
Det er en tekst som jeg synes pludselig er dukket op under "alle mine søde faste læsere"
På forhånd tusinde tak for hjælpen.

Stine:)


Vi beklager...
Denne gadget er ikke konfigureret korrekt. Webmaster-tip: Sørg for, at "Friend Connect Settings - Home URL" (Indstillinger for Friend Connect – webadresse til startside) er den samme som webadressen til dette websted.

15 kommentarer:

 1. jeg har set flere der mangler deres faste læser der er flere ting der ikke virker som det skal på bloggen for tiden jeg ved desværre ikke hvorfor ?

  SvarSlet
 2. Sådan en har jeg stående når min blog bliver oversat fra dansk til tysk - aner ikke hvad det er, men der iøjeblikket flere som har problemer med læser-gadget.. Håber der kommer nogle gode råd her hos dig :)

  SvarSlet
 3. Det er din blogadresse, der er forkert. Der står lige nu ...blogspot.dk, men skal stå blogspot.com...prøv at se om du kan rette det under indstillinger/grundlæggende (under design) på bloggen ;-)

  SvarSlet
 4. Alle blogge hedder for tiden dk og ikke com ... selv dem fra Norge og sverige og jeg kan ikke finde det sted hvor det kan rettes !!!!!

  SvarSlet
 5. Lige nu kan jeg se at også min adresse er blevet ændret, så måske google er ved at lægge alle os danes over på en dansk server, så adressen fremover bliver blogspot.dk ?

  SvarSlet
 6. jeg har også set det der flere steder, ville nemlig have meldt mig til på en blog men kunne ikke.. min blog hedder også .dk, det har jeg først lagt mærke til nu

  SvarSlet
 7. Min bloggadresse har plutselig blitt blogspot.no, før blogspot.com, så jeg antar at google holder på å legge om adresser!

  SvarSlet
 8. Åh nej, jeg blev nødt til at lave ny blog for ikke så længe siden, netop fordi jeg havde lavet ged i adressen, og ikke kunne lave den rigtig igen. Håber da virkelig, det kommer til at virke igen!

  Kat

  SvarSlet
 9. Tak, alle sammen, fordi I gad og skrive kommentarer.
  Nu er jeg lidt mere rolig, når I også har observeret den
  der fejl hos jer selv og andre steder.
  Jeg tror jeg afventer

  Endnu engang tusinde tak, og forsat god lørdag aften

  SvarSlet
 10. Det samme er sket på min blog, og jeg prøver også at afvente og se hvad der sker. Håber det snart virker igen hos os alle.

  SvarSlet
 11. Puha godt det ikke bare er min. Blev nervøs et øjeblik. Håber da de hurtigt får rettet op på det :)

  SvarSlet
 12. kryptisk. Heller ikke jeg kan afklare det.
  Brugte hele formiddagen igår på at rode rundt under indstillinger i håb om support. Havnede i en loop, hvor der ingen hjælp var at hente. Jeg kan ikke længere melde mig som fast læser, og mange af de blogs jeg læser kommer ikke i min blogroll, så de må søges manuelt. Underligt.
  Håber det hele løser sig.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som om at du har brugt rigtig lang tid på at lede.
   Håber at det snart går i orden.

   Stine:)

   Slet
 13. Jeg tror også at det er fordi vi har fått nye URL-adresser. Blogspot.no, blogspot.se osv. Men jeg antar at blogger ordner dette for oss slik at vi slipper å legge inn adresser til alle de vi følger på nytt.

  SvarSlet
 14. Min Google Friend har ikke virket siden 1. marts - men det er fordi jeg har en wordpress-blog... Jeg har ikke hørt at det skulle ramme jer der er "under" google... Men har lige set det samme beskrevet på en anden blog. Håber du finder en løsning.

  SvarSlet