lørdag den 11. august 2012

Vi passer kat....


... og det går desværre ikke så godt.
Hun er super lækker, blød og pelset 
og samme farve som vores parketgulv;)
Men hun er en værre skrappe-dulle, 
som hvæser af Sesam og herser rundt med ham.
Vores stakkels rolige og tålmodige han-kat.

De er dog helt klart interesseret,
og nærmer sig mere og mere hinanden.
Er der nogen som har et trick eller 2???
Vi skal nemlig passe hende 14 dage mere:)7 kommentarer:

 1. Sikke noget. Jeg vil sige i bare skal lade dem finde sig til rette - medmindre de direkte slås og flår hinanden til blods. Det plejer at gå hvis de bare har plads nok, så de har mulighed for at gå hver til sit. Og så for guds skyld sørge for de er adskilt, hvis de er alene hjemme. Det var lige mit råd. :) Men flot er hun da! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for råd, havde ikke lige tænkt på at de skulle skilles ad, når vi ikke er hjemme.

   stine

   Slet
 2. Og lad jeres hankat have sit mad, bakke osv på sin sædvanlige plads :) Så han stadig føler sig som herre i huset. Held og lykke med jeres katte-sitning

  SvarSlet
 3. Stakkels Sesam.. Håber han klarer den skrappe dame i 2 uger mere :-)

  SvarSlet
 4. Man kan få et produkt der hedder Feliway, som er en ferromonspray der virker beroligende på katte. Jeg ved at Petworld sælger det, prøv evt www.shop.petworld.dk og så søg på Feliway, kender flere der har brugt det med succes, både ved sammeføring af katte(og hunde) og til at berolige ved transport mm.

  SvarSlet
 5. Hvis du har mulighed for at holde dem adskilt. Altså feriekatten i bryggerset med vand, bakke og mad, og så have døren på klem ( med en dørstoppe) de skal gradvist tilvænnes hinanden.. Det er bedst. Og så følles samvær på overvågning. Og hvis I ikke er hjemme, så skal de være helt adskilt.

  SvarSlet