lørdag den 18. januar 2014

Alt om Håndarbejde MessenJeg har valgt at sige nej til at deltage med en workshop på 
Alt om Håndarbejde Messen i
Rødovre sportshal sidst på måneden.
Heldigvis af positive årsager, jeg har selv for mange opgaver,
og en travl mand. 
Men jeg skal selvfølgelig ud og kigge, 
og det skal du sikkert også.
Hvad med at prøve at vinde en fribillet ?, jeg har 3 på højkant.
Skriv en kommentar her og fortæl mig om det håndarbejde
du er i gang med for tiden.
Jeg trækker lod fredag d. 24 januar.

57 kommentarer:

 1. Jeg strikker faktisk et af dine huedesigns. Skal på messe søndag og få inspiration til forårets modeller og farver.

  SvarSlet
 2. Hej Stine,
  Skal i gang med dit design til "Beige cardigan med neon" i Lima Uld og glæde mig til det færdige resultat. Håber at være heldig at vinde en fribillet til Rødovre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiii, det er jeg glad for at høre. Jeg har selv modellen på i skrivende stund;-)

   Slet
 3. Det ville være rigtig dejligt med billetter :-)
  Jeg er i gang med at strikke Helga Isagers Shetland rør, mit første rigtige strikkeprojekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at høre, at du har mod på at gå i gang med et projekt. Og et halsrør er godt at starte på

   Slet
 4. Jeg har lige knækket koden til tunesisk hækling (hakke) og skal igang med en pude når jeg får fat i en hakkenål, mæske jeg kan købe den på messen sammen med Kauni garn.
  Håber at vinde billetter 😊
  Eva@kongsholm.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en teknik jeg drømmer om at beherske.
   Det giver så fine teksturer.

   Slet
 5. Jeg er i gang med et par Harry Potter vanter! Det er ikke helt let. For det første er det første gang, jeg strikker med to farver og for det andet, er jeg ikke "enig" med opskriften. :) Så det tager lidt tid. Jeg vil så gerne på messe og snuse til alle de inspirerende boder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Harry Potter vanter, ville liiige være noget for min dreng

   Slet
 6. Vil gerne på messen. Er i gang med flere projekter bl.a. en lille Vincent fra Rasmilla, en Bananblomst fra Annette Danielsen og blusen fra forsiden på Interweave Knits fra efteråret 2012. Dejligt at have noget at skifte imellem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det absolut. Det er også den "model" jeg kører:-)

   Slet
 7. Jeg har lige lært mig at strikke domino strik og hvor er et sjovt . Jeg strikker efter Isagers bog "forår,sommer,efterår,vinter"Messen har jeg aldrig besøgt , der er et stykke vej fra Nordjylland , men jeg ville gerne afsted.

  SvarSlet
 8. Håber jeg er den heldige. Vil så gerne der ind. Jeg er i gang med en 3 i en hue. En hue som både kan bruges som hue, pandebånd og om halsen.

  SvarSlet
 9. jeg er på! jeg skal jo derud efter ny inspiration:-)

  SvarSlet
 10. Åh sikke en udfordring, mener du virkelig alt hvad jeg har gang i.... Jeg er tæt på at gøre et hæklet tæppe og en poncho færdig og så skal jeg i gang med en Kashmir i blå-grå nuancer. Og så er der altså gang meget andet :-)

  SvarSlet
 11. Jeg strikker på et par lange strømper til mig selv, en sweater og sokker til Barnet

  SvarSlet
 12. Lige nu er jeg det man kalder "mellem to jobs". Har lige afsluttet et par fine sokker med snoninger - Næste projekt er en sweater og et par sokker mere (dem kan man aldrig få for mange af) ;)

  SvarSlet
 13. Hej Stine. Jeg har gang i at strikke Høstjakken fra picles.no, samt brudepigens festtrøje fra Fanøstrik. Og har mulighed for at komme til Sjælland den weekend hvor messen foregår :o)

  SvarSlet
 14. Hej Stine. Det ville være så fedt at vinde en billet til messen :) Jeg hækler i øjeblikket på en taske i mit eget design i uldgarn, i en to farvet teknik, som gør at der ikke er en masse ender at hæfte til sidst :) Hilsen fra Helle B

  SvarSlet
 15. Jeg prøver også lykken :-)
  Jeg strikker flere ting, da jeg også elsker at have noget at skifte imellem til forskellige situationer. På pindene har jeg : Amanda ( Lene holme Samsø ), Skovtur ( Anette Danielsen ), blåt flisesjal ( Christel Seyfarth), samt Marker( en herretrøje af Anette Danielsen )

  SvarSlet
 16. Jeg strikker på et slips til min søn Zig zag mønster og p nr11/2 mangler stadig at strikke ca 1/2 meter

  SvarSlet
 17. Ihh, tænk at komme på messe! Det vil jeg gerne.
  Jeg er i gang med at bruge nogle af alle de rester der hober sig op, så for tiden får ungernes bamser en butterfly, og de skal også have en sovepose, så de også er klar til forårets kanotur. Venindens datters dukke får lidt nyt tøj og jeg får snart et par nye grydelapper.
  Mon der er en stand med reste-idéer??....

  SvarSlet
 18. Har gang i mange ting, men "vigtigst" er nok en varm Alfred-trøje til min mand og en dejlig Kashmir-cardigan til mig selv...
  Var på messen sidste år og vil meget gerne derind igen.
  Hilsen Helle (HLNn@novonordisk.com)

  SvarSlet
 19. Lige nu er det primært en ud-af-hovedet-cardigan, med de mønstre og de farver jeg bedst kan lide :-) Det er et puslearbejde, men vældig hyggeligt :-)
  trine@khatib.dk

  SvarSlet
 20. Jeg har lige afsluttet en Bella cardigan (fra Lene Holme Samsøe) til min store datter. Det er det hidtil største strikkeprojekt fra min hånd - er nybegynder - så jeg er lidt stolt. Nu er jeg i gang med en hue til min mand. En af de der virkeligt fjollede (og grimme) hæklede ridderhjelme ;-)
  Jeg vil så gerne på messe. Var der sidste år med min mor og det var vildt hyggeligt.
  Maria

  SvarSlet
 21. Lige strikker jeg nederdel til mig selv og så har jeg gang i strømper til datteren. Jette

  SvarSlet
 22. Hej Stine. Jeg har lige afsluttet en masse småprojekter som som sokker, pandebånd og pulsvarmere og har så fundet trøjen med fletværksstrik til min mand frem. Den har været lagt lidt på hylden i efteråret, hvor der blev strikket jule- og fødselsdagsgaver.
  Håber på at vinde en billet til messen.

  Vh Anette
  anettelarsen4@gmail.com

  SvarSlet
 23. Lige nu prøver jeg at regne den ud. Jeg elsker at gå i strikkjoler, kjoler som jeg selv udregner mønstre til og strikker på strikkemaskine. Jeg kan godt bruge ny inspiration så en billet til håndarbejdsmesse vil være super.
  Vh
  Gitte.

  SvarSlet
 24. Jeg er i gang med en vante-KAL som Torirot står for. Jeg har dog designet min egen vante, da jeg blev inspireret af KAL'en. Desuden strikker jeg sokker af rester til min mand. Han har ikke fået strik af mig i mange, mange år!

  SvarSlet
 25. Hej Stine. Jeg strikker trøje til mit lille nye barnebarn, opskrift fra Hendes Verden.
  Skal på messe fredag med min lillesøster, så det ville være dejligt med billetter.
  Vh
  Lis
  lisrod@ka-net.dk

  SvarSlet
 26. Hej Stine, skal i gang med den ene af de modeller du har i Hendes Verden (den i uld) til min datter. Regner med at købe garn på messen, så jeg vil rigtig gerne vinde en billet.
  VH Anette H

  SvarSlet
 27. Hejsa
  Bare det bliver mig ... for selvfølgelig vil jeg gerne en tur på Messe ;o)
  I øjeblikket strikke jeg på en hygge-cardigan i 1000 dejlige farver. Garnet er Soft wool og Alpaka.
  Modellen er en af mine egne og jeg håber på at den bliver så god, at den kan blive delt med alle jer strikkegladeTanter.
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 28. Uhh det vil jeg bare så gerne!
  Jeg er igang med nogle lækre halvfjerdser bukser til min lille pige.
  KH Heidi

  SvarSlet
 29. Vi er to strikkeveninder der bare så gerne vil afsted ... lige nu bliver der strikket tempelblomst og en anden kort jakke fra Lene samsøe.
  KH

  P.S. Skulle jeg blive den heldige kan jeg fanges på Hellevild1@gmail.com :)
  Helle

  SvarSlet
 30. Åh, jeg var der sidste år og vil gerne afsted igen i år. Sammen med min meget dygtige mor. Hun er mit store strikkeidol, og hjælper mig ofte igennem egne projekter. Jeg er dog netop kommet gennem den skønneste cardigan fra den færøske designer Jansy Simonsens hånd. Den er simpelthen smuk og skøn og så er den ligeså perfekt i færdig udgave som jeg håbede på. Herligt.
  Jeg er at finde på helle.sandby@hotmail.com, hvis jeg er heldig og vide.
  MVh
  Helle

  SvarSlet
 31. lige pt er jeg i gang med liljesjalet, af christel seifert, 1 enkelt billet ville være skønt, da jeg skal alene derud:)
  coubak@yahoo.dk

  SvarSlet
 32. jeg laver pt ikke noget håndarbejde da jeg har gigt i mine finger og har ondt, men jeg håber da jeg kan vinde en billet :-)

  SvarSlet
 33. Ej gad virkelig godt vinde:-) er i gang med at strikke en stjernebluse samt at hækle endnu et tæppe:-) luffestampe@gmail.com

  SvarSlet
 34. Jeg er i øjeblikket i gang med nogle babyoverraskelser ;-)
  Heidi
  baun@post5.tele.dk

  SvarSlet
 35. Jeg har lige knækket hæklekoden til den magiske cirkel og ikke mindst lært hvordan zigzag tæppet bliver pænt og jævnt! Og så er jeg igang med at hækle primula-tæppet fra Arne og Carlos. I 2014 vil jeg gerne lære at hækle med mønster - det har jeg endnu ikke forstået... Uh måske vinder jeg billetter?

  SvarSlet
 36. Uhh jeg ville elske at vinde en billet da jeg skal ud til Rødovre til AOH messen.
  Jeg er i gang med at strikke et Dreambirdsjal . Og sokker. Og har et strikkekit liggende til en babytrøje i Færømønster.
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 37. Ja, skal helst sikkert afsted igen i år. I øjeblikket hækler jeg på de sødeste ballerinaer, opskriften har jeg købt via den svenske blog, galnaigarn og 1 pude til en lille dreng, broderet forside med navn, fødselsdato m.m., monteret med stof og hæklede biler, lyssignaler og trafikskilte på bagsiden :-)

  SvarSlet
 38. Strikker strømper, syr tasker og hækler amigurumi lige for tiden :)
  lailah64(a)hotmail.com

  SvarSlet
 39. Hej.
  Strikker en top down sweater som skal blive til en cardigan - 1.gang jeg skal prøve det. Har gjort klar til strik i baby størrelse når det andet er færdigt.
  MVH rikkeraasted@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Sådan en billet vil jeg rigtig gerne vinde.
  Jeg er igang med to "Giv en ven" bamser som netop skal afleveres på AOH messen. Mangler bare fyld og de sidste detaljer, så måske kan jeg nå en nr. 3 også.
  Hilsen Julie
  Julie.topholm@gmail.com

  SvarSlet
 41. Jeg havde fire projekter i gang i sidste uge, nu er de to færdige!

  SvarSlet
 42. Er i gang med et hyggetæppe i voksen str. Så det er noget af et projekt. Men har også fået købt mig stof til at give voksi posen et nyt betræk. Men mangler lidt inspiration til at komme i gang. Så håber messen kan udfordre mig

  SvarSlet
 43. Jeg vil meget gerne på messen :)
  Jeg er nybegynder i strik og er ved at strikke min allerførste trøje, det går langsomt men det skal nok lykkes.

  Kh
  Winnie
  winniefenger@gmail.com

  SvarSlet
 44. Er ved at færdiggøre en poncho med bladmønster til en kollega og teststrikke en prinsessebluse str 2 år så håber da at vinde en billet så jeg kan besøge alle jer fantastiske bloggere på jeres stand :-)

  SvarSlet
 45. Jeg kan vist liiiiige nå det :-) lige nu forbereder jeg workshop - laver mønstre og serigrafi :-) indimellem hækler jeg lidt på små sjove projekter, blot for hyggens og den afstressende effekts skyld

  SvarSlet
 46. Hej Stine
  Jeg er både i gang med et patchwork sengetæppe og noget broderi.
  Håber at vinde en billet!

  SvarSlet
 47. Har ikke strikket mønster siden jeg var ung og nu har jeg vovet mig ud i en strikket trøje i mønster ud fra http://ruths.dk/dansk/foraar.htm men med ændringer for kan godt lide at lave mit et design :-)

  SvarSlet
 48. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 49. Hej Stine
  Er lige blevet færdig med en Islamdsk sweater fra bogen af samme navn , då kunne være skønt at komme på messe pg blive inspireret til et nyt projekt

  SvarSlet