fredag den 14. februar 2014

Hvad laver du i din Vinterferie?


 Vi spiller Matador, Folke og jeg
Marathon Matador, time efter time...
... og jeg bliver tværet ud!
Vi går lidt til og fra, for jeg skal lige sunde mig engang imellem,
lave mad og ryste de gang på gang sviende nederlag af mig;-)
Men hvor er det hyggeligt.
Hvad laver du i din ferie?

Folkes grunde og kapital på omkring 100.000,-

Min sølle kapital på små 11.000,- og lidt pantsatte grunde;-)
12 kommentarer:

 1. Det lyder simpelthen for hyggeligt...også trods de sviende nederlag ;D
  Sønnen min er jo hjemme på vinterferie fra efterskolen og jeg havde mange planer....læs JEG havde mange planer, men ikke alle var de samme som sønnens ;D. Vi kunne dog blive enige om, at værelset skulle ha' en overhaling, men så ringede de fra sygehuset med en tid, som vi ikke kunne eller måtte afslå (neurokirurgen havde bedt om en akut tid). Og så blev jeg ramt af to mega migræne-anfald, hvoraf det ene krævede hjælp på lægehuset (måtte ha indsprøjtning) og i dag er jeg sådan nogenlunde oprejst, men energiforladt og har dårlig samvittighed overfor sønnen, som jeg jo gerne ville hygge lidt om (han kommer ikke hjem de næste 3 weekender). MEN mon ikke vi lige kan presse en Tysklandstur ind, så der kommer til at ske lidt og hvis sønnen nu fortæller hvordan og hvad han ønsker ændret på værelset, kunne vi måske ordne det til han kommer hjem næste gang? Sønnen min har nu ikke kedet sig, for hjemme-kammeraterne skal jo også plejes og i skrivende stund har han besøg af bedste-kammeraten :) ....så jeg kan jo godt pakke den dårlige samvittighed væk.

  SvarSlet
  Svar
  1. DET kan du, pakke den dårlige samvittighed væk!!
   Lyder som en heftig omgang migræne, av for den.
   Børnene og jeg byttede om på deres værelser i går, sikke et arbejde. Hvor fylder deres ting meget, når
   de sådan står stablet op inde i hver sin side af stuen. Og vi er ikke færdige. Der er et par hylder som skal rykkes og der skal også males et skrivebord og et skab har jeg lovet den ældste. Men det bliver ikke i denne ferie.
   Kh. Stine

   Slet
 2. Nu bor jeg jo i det mørke Nordjylland, og her må vi vente med vinterferie til uge 8 :) Men i min vinterferie vil jeg rydde mit køkken, male og sætte nye hylder og lamper op :) Ind imellem vil jeg holde pauser, på sofaen med strikketøj, gå en tur ved vandet med hunden og familien, strikke lidt mere, drikke varm te og spise Yankee Bar :) Jeg skal bare lige på arbejde i morgen, lørdag, så er det min tur til ferie :)

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det bare hyggeligt - jeg har ingen ferie, så jeg har en aftenvagt i vente, suk (;

  - Anne

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke vinterferie, for det findes ikke i Tyskland. Men pyt da med det ! Det gælder bare om at finde pusterummene i en til tider lige lovlig stresset hverdag, og så skal der strikkes og syes :-)

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 5. Vi spiller faktisk også matador, men ikke med helt samme entusiasme . Vi er i Italien på skiferie, men en forstrukket ledbånd i knæet hos yngstemanden har sat en brat stopper for alt skiløb efter doktorens ordre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, altså, hvor ærgeligt. Men fortsat god ferie.

   Slet
 6. Slapper af og hygger i sommerhuset. Ferien er i uge 8 og er lige netop skudt igang :o)

  SvarSlet
 7. Det er bare så hyggeligt at spille spil. Vi er i gang med at male og lægge nyt gulvtæppe på vores 3 døtres værelser. Det er bestemt også en hyggelig måde at være sammen på (men hold da op hvor det roder) God weekend!

  SvarSlet
 8. Arbejde, arbejde og arbejde og endelig weekend :-)
  Håber at i bliver færdige med Matador dysten, inden weekenden er omme :-)

  SvarSlet
 9. Åhh hvor hyggeligt det er sådan man skal bruge sin ferie. Her har der desværre ikke været ferie men nu vil vi nyde weekenden 😊

  SvarSlet