mandag den 4. oktober 2010

Der har været nisser på spil


Mine nye nisser er væk,.... og jeg har ledt og ledt alle vegne i, over, under og nede i hver en kasse/kurv/skuffe m.m. Væk er de!!.... mens mange andre ting jeg har savnet længe er dukket op igen!!:))
Men et eller andet siger mig, at de nok skal dukke op når tid er...... De trænger nok bare til lidt ferie! I må jo tænke på at de har været igang hele sommeren, fået renskrevet deres opskrifter, siddet model og er siden blevet sendt hjem til mig i en kasse, pu-ha. Lidt fred og ro kan man vel godt forlange selv om man er en lille filtet nisse.....:)

Alle nisserne i dette indlæg har jeg designet, og de 4 nederste, samlet i et billede, er opskrifter fra denne uges nummer (nr. 40) af bladet. Af materialer til årets nisser og julemandsdragt til Build a Bear, har jeg brugt garn, fimoler, nålefilt og filt m.m.
Udover mine nisser er der også andre nisser i bladet, designet af andre damer, for ikke at glemme nogle skønne sider med de lækreste opskrifter på chokoladekager, mums!
Den øverste nisse er fra sidste år. Men den synes jeg stadig er super skøn, så den får lige lov til at kigge frem i reolen i 10 min, for rigtig at komme frem om et par måneder:)....hmmm, måske er det den som driller mig??

15 kommentarer:

 1. jeg tænkte nok, det var din den med de fine ben :)

  SvarSlet
 2. hvordan finder man opskriften på nissen fra sidste år; var det også en hendes verden ting?

  SvarSlet
 3. De nisser, de nisser. Man ved aldrig hvor man har dem

  SvarSlet
 4. Det er herligt, st det er ved at være tid for nissedrillerier igen.

  SvarSlet
 5. Dejlig nisse på det øverste billede. Den ser slet ikke ud til at ville drille:)

  SvarSlet
 6. Hej allesammen,
  tak for jeres kommentarer:)
  Og Linda, ja nissen på det første billede var i bladet sidste år. Hendes Verden har købt rettighederne til opskriften af mig, så det er dem du skal henvende dig til.
  stine:)

  SvarSlet
 7. Hej Stine.

  Ham nissen øverst er da lige til at blive godt og grundig klar til lidt juleri ;o)

  Kh Anette

  SvarSlet
 8. Hej Stine

  Dejlige nisser du har lavet, der er en drillenisse på spil.
  knuzz winnie

  SvarSlet
 9. JUHUUUUUUUU....så går det løs - nu kommer nisse-tiden igen! Jeg elsker jul, nisser, gran og alt hvad der vedrører JUL! Så jeg har glædet mig meget til at nisserne sku begynde at røre på sig her i blogverdenen:-)

  Og det er da nogle über skønne nisser du har designet og lavet...virkelig søde:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 10. Så utrolig søte nisser du har laget Stine! Hver gang jeg er innom deg tenker jeg at jeg MÅ titte innom Hendes verden og bestille et abonnement. Det er et superhyggelig blad med en masse flott inspirasjon. Ikke minst fra dine hender. Elsker nissen med den rosa/røde genseren på. Nå har virkelig julebladene kommet i handel og tiden fram til jul går utrolig fort. Planlegger å lage litt nye ting jeg også. Ikke minst skal årets pepperkakehus planlegges. Hvert år tegner jeg en ny modell og det gleder jeg meg alltid til. Ha en fin tirsdag videre. Klem fra Kardemomme :))
  PS! Moro å høre om bildene i innlegget under.Det ER fantastisk morsomt å leke seg med farger på denne måten..

  SvarSlet
 11. Den er taget en tur til nisseland, den kommer tilbage om et par måneder: Den er rigtig sød, den strikkede nisse i reolen!

  SvarSlet
 12. ha ha, jeg ved altså ikke hvad der skete, men jeg røg ind på din blog midt i din meget sommerlige give away (maj - cykelpynt) - fantastisk tænkte jeg, den er jeg med på og så HOVSA pludselig var jeg på dags dato (6. oktober) = NISSER! Spændende blog - i aften skal jeg selv (i ly af mørket) ud med min første street art og sy den op på en lokal lygtepæl.....

  SvarSlet
 13. nisser er nogle drilske nogen ;)

  SvarSlet