fredag den 1. oktober 2010

Jeg har malet....

.... mit første maleri som voksen. Og et maleri, som jeg faktisk har lyst til at have hænge fremme:)) En dejlig fornemmelse at gå og kigge på kompositionen og farverne. Jeg har gået længe og kigget og tænkt hvornår er det færdigt? Men efter at jeg forleden malede et par ekstra lilla klatter, besluttede jeg mig for at nu var det ok.
I dette indlæg vil jeg også vise jer billedets tilblivelse fra fund i storskrald, til et maleri som får lov til at hænge på min væg. Kig endelige med!

Jeg fandt nogle lærreder i storskrald blandt andet med ham her ungersvenden på (50 x 60 cm).

Han fik nogle blå kvadrater over sig, spartlet på med et gammelt danmøntkort.

Med pensel begyndte jeg at male med fortyndet maling, holdt billedet oprejst og lod malingen løbe.

Så kom der lidt andre farver til. Jeg skrabede også lidt i den tykke maling med den modsatte ende af min pensel.

I går hængte jeg det op i selskab med 2 mindre neon billeder købt på julemarkedet på Danmarks Designskole og et lille lærrede med en af Folkes neon "nullermænd". Jeg er tilfreds med det lige nu, men hvem ved..... :)))

16 kommentarer:

 1. Virkelig flott bilde til å være det første "voksen" bildet. Og den lille nullemannen var å veldig søt. Jeg liker kontrasten med å mixe barnas malerier med kunst på veggene.
  may

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er fantastisk. Og tak for at vise processen. Jeg går nemlig og overvejer om jeg skulle kaste mig ud i et projekt til soveværelset... det kan jo højst blive grimt ikk'? Men ideen med at starte med firkanter er rigtig god.

  SvarSlet
 3. Wow det er sg* da helt vildt cool, det der!!
  Godt gået!! Det gad jeg også godt have hængende!!

  SvarSlet
 4. Sjovt at følge tilblivelsen af dit kunsværk. Rigtig gode farver. Nullermanden er også ganske herlig :-)
  God weekend

  SvarSlet
 5. Hold da k*ft Stine, du må da ha' malet meget som barn, hvis det var dit første billede som voksen! Det er flot - og det samme er nullermanden :-)

  SvarSlet
 6. Jeg liker bildet ditt veldig godt. Jeg har jobbet mye med kunst og jeg ser at du har talent her. Det er vanskelig som voksen å male noe som har den samme spontaniteten som barn har i det de lager. Fordi voksne har så mange forventninger til hvordan ting "skal" være. Men du har virkelig fått det til. Håper du kommer til å male mer!

  SvarSlet
 7. Kære alle sammen

  Mange tak for jeres bekræftende kommentarer, dem er jeg rigtig, rigtig glad for.
  Og Differentia, du har ret, jeg har altid tegnet meget som lille og også på håndarbejdsseminariet, men altid noget som skulle ligne....
  Så det har faktisk været lidt af en overvindelse at "give slip" og lade forventningerne ligge, som du skriver Fargevandring.

  Så tak for jeres opmuntring, Stine:)

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare FLOT! Det kan du virkelig godt være stolt af...sikke en fed måde du har brug farverne på og jeg syns det er fedt at du viser hvordan processen har været---godt gået!
  Ha en dejlig weekend.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. Herlige farger!

  Ønsker deg en fin helg med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlet
 10. Det er jo helt Kirkeby'sk - tillykke med det. Det kan jeg godt forstå, at du er tilfreds med - det kan du roligt være.

  SvarSlet
 11. Det er da bare mega fedt billed, endnu mere fordi jeg ved jeg ikke ville kunne få maling til at arbejde på den måde for mig, når det kommer til maling er alt hvad der hedder tålmodighed opbrugt ;) det vil bare ikke sammen med mig.

  er forståeligt at du er glad og tilfreds med det, og det hænger i et skønt selvskab.

  Kh sara

  SvarSlet
 12. Hvor er det flot! Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have det hængende.
  Og det får da lige en ekstra dimension, at lærredet er fundet i storskrald. Sikke et genbrugsprojekt.
  God lørdag.

  SvarSlet
 13. Det er sg da mega flot...godt perspektiv at det er fundet i storskaraloh redesignet eller hvad sådan noget nu hedder!

  SvarSlet
 14. ... er der noget du ikke kan, kære veninde...

  kys fra elite-svømmeren ;-)

  SvarSlet
 15. Hei Stine :))Høres jammen ut som om dere hadde en delilig dag i går! Den maten høres fantastisk god ut! Mine små falafler faller nok gjennom i denne sammenhengen :))
  Så flott du har malt! Du er så flink med farger, og det faktum at lerretet er funnet på søpla gjør det hele ekstra spennende. Jeg er så glad i å male, men gjør det altfor sjeldent.
  Jeg har ikke noe godt sted å holde på, så det ender med å stå i stua og da må jeg rydde vekk når jeg er ferdig for dagen. Har jo to katter som hopper rundt her og er nysjerrige :)
  Ønsker deg en fin søndag! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 16. Hold da op du har da en kunstner der lige er vågnet op hva`! Super fede farver, hvis du bliver træt af det, kan det sagtens komme på ferie hos mig ;0)

  Knus Karen Marie

  SvarSlet