søndag den 17. oktober 2010

I dette uges nummer af Hendes Verden.....

.... har jeg designet strik til bamser & børn. Hue, halstørklæde, sweater, vest og hårbøjler er der opskrifter på.
Jeg synes at det er et dejligt billede af pigen hvor hun nøsser sin bamse, men desværre kan man ikke se så meget af vesten, så derfor har jeg taget et ekstra billede, hvor I bedre kan se hele modellen. Sød halvlang vest (som de kalder kjole i bladet hmmm...) i let a-facon, med vingeærmer og hulmønster detaljer. Vesten er strikket i det skønneste garn fra Garnstudio, en forholdsvis ny kvalitet som hedder Classic Alpaca, og som findes i 12 dejlige farver.
Der skulle også være et sæt til drengen og hans bamse. Og til ham designede jeg en raglansweater med striber og kontrastfarve. Den er strikket i en herlig uld/alpaka kvalitet fra Garnstudio som hedder Nepal, og som også er blevet en af min favoritter. Garnet findes i 24 farver. Dejligt garn og en p nr. 5 så går det bare derudaf....:)
Desuden kan jeg fortælle at min dreng Folke har haft sweatersen på lige siden jeg fik den tilbage i tirsdags, og han synes bare at det er den bedste bluse han nogensinde har haft......:))))
Søde hårbøjler til både pige og bamse med strikkede blomster. Brug dine bomuldsrester og strik 1, 2 eller flere blomster.
På forsiden af bladet som udkommer i morgen mandag (uge 42), kan du se mit sidste design i denne uge. Hue og halstørklæde til barn og bamse i det tykke uld garn Eskimo, 55 farver og som strikkes på p nr. 8. Altså et hurtigt sæt at lave:))

15 kommentarer:

 1. Jeg elsker altså bare Hendes verden. Jeg læser det fast hver mandag i min middagspause :) Der er altid så mange gode kreative ting og sager deri.

  Og så er det jo endnu skønnere når man "kender" lidt til designeren :)

  Nu vil jeg glæde mig endnu mere til min middagspause :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 2. Den vest dér... uhhh, hvor jeg tror jeg bliver nødt til at komme igang!
  Hey, du er bare så god til det der, Stine

  SvarSlet
 3. Hvor er du god!! Så fine sager :o) Ville ønske jeg var lidt mere skrap til at strikke... Men inspirerende, det er det :o) Kh. Tine

  SvarSlet
 4. For en skjønn vest! Så mosomt at du har akkurat samme speil som meg. Har du festet speilet på noe vis, eller står det stødig slik det er? Hilsen Anne Lise:-)

  SvarSlet
 5. du har da så mange ben å stå på:-) Designer i magasiner også nå? Men det har du kanskje vært før også?
  Fine plagg til jente og bamse.

  Søndagsklem fra Trine:-)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer.
  Dem sætter jeg altid stor pris på. Det er sjovt og dejligt at høre jeres meninger, og få lidt feedback.

  Hej Trine fra gult hus i svingen. Jeg har strikket og hæklet til Hendes Verden og specielt dukker og bamser i nu 10 år, så det har jeg prøvet før. Igennem tiderne har det været forskellige dukker og bamser som har været populære, og som der skulle laves opskrifter til. Jeg har lige fået en ny bestilling fra Hendes Verden sammen med Karen Marie Dehn, hvor vi skal lave fastelavnskostymer til bamserne. Det kommer i bladet i uge 7 2011.

  Søndagshilsener fra Stine:)

  SvarSlet
 7. Så gøy! Dette bladet må jeg prøve å få tak i på Narvesen her hjemme.

  SvarSlet
 8. Du er bare så dygtig! Jeg glæder mig også over dine sager, når jeg køber bladet :)
  Klem

  SvarSlet
 9. Jeg er blevet helt afhængig af Hendes Verden p g a dine designs! Fine ting du laver!

  SvarSlet
 10. Som altid skønne ting du har lavet Stine :)

  SvarSlet
 11. Det er fine ting, du viser. Hendes Verden har været helt ude af mit damebladsunivers i mange år. Nu må jeg da vist hellere give det en chance igen:)
  God mandag.

  SvarSlet
 12. Så flink du er ;) Nydelig vest/kjole ;) Kanskje denne må prøves etter hvert ;) Vet du om det går an å få bladet i norge?

  SvarSlet
 13. Hej

  Jeg synes din tunika med vingeærmer er så fin, og jeg kunne godt tænke mig at strikke den til min datter. Ved du hvordan jeg kan skaffe mønstret, når nu jeg ikke fik købt bladet?

  Mange hilsner
  Karin

  SvarSlet
 14. som karin ovenfor skriver vil jeg også gerne strikke den vest/tunica til mine terrortvillinger. er der en mulighed for at skaffe det mønster når man nu ikke har bladet?

  SvarSlet