fredag den 25. november 2011

Endnu en kæmpe kugle...


... er trillet af de helt store strømpepinde herhjemme
Denne gang strikket i Garnstudio´s Eskimo
Der var liiiige nok af det grå garn, bundfarven
Jeg er vild med det chunky udtryk, humoren, det uhøjtideligere..
Hvad er du til???
Klassisk eller sjov Jul??
God weekend, Stine:)


12 kommentarer:

 1. Jeg synes julekuglerne er sjove, men er nok mest til klassisk jul i klassiske farver. Synes dog at der skal være noget for enhver smag.

  SvarSlet
 2. Den er fed! Får lyst til at tage en middagslur ovenpå den :-)

  SvarSlet
 3. Fine kugler.... har selv tænkt jeg skulle prøve en med rensdyr (set i Bolig Liv). Mit julepynt indeholder lidt af hvert...også kitch..... kig forbi min blog...her er en lille bid julepynt!

  SvarSlet
 4. Jeg er helt klart til en blanding af klassisk og sjov jul. Og jeg er i den grad til hjemmelavet pynt, blandet med købt, arvet osv... Dine kugler er fede!

  SvarSlet
 5. Lune, lækre julekugler - meget fine.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare skønne dine kugler.
  Ja, hvad er jeg egentlig til - jo jeg er mest til traditionel og enkel julestil. Hjemmelavede ting, arvestykker propfyldte med minder, stearinlys og ro.

  SvarSlet
 7. jeg er nok mest til det traditionelle, men der sniger sig ogsaa nyt/moderne ind :-) Den store kugle er genial !! Hvor meget garn gik der til den ?
  strikkeglade hilsner
  Angelika, lige syd for graensen

  SvarSlet
 8. Den er smuk din grå kugle.

  Jeg strikkede en rød/hvid kugle igår. Den blev flot, men dog noget længere end kuglerund. Strikker en mere i morgen, er jeg sikker på. Skal dog have mere garn for den første røg til Sjælland som gave :D så helt ilde var den dog ikke.

  God week-end til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 9. Herlige kugler, både de store og små.

  SvarSlet
 10. Tak for jeres dejlige, jullede kommentarer.

  Kære Lis, jeg håber at du så at jeg havde skrevet en kort version af opskriften på kuglerne under det tidligere "kugle-indlæg"???

  God lørdag aften

  SvarSlet
 11. ... og forresten Angelika, der går 2 ngl Eskimo til. Den grå bundfarve garnet er der liiiige nok af, mens jeg tror at der er nok af den råhvide til 2 kugler.

  SvarSlet
 12. Tja. Jeg er til rå naturlig jul, til klassisk peters jul med det nedarvede julepynt og til ungernes sjov og pjank. Altså ingen lige linjer her....

  SvarSlet