mandag den 1. april 2013

Vi skal til Mallorca...


... i sommerferien:))
Flybilletterne er købt, men hvor på øen skal vi sove?
Har du et sted/by du kan anbefale?

13 kommentarer:

 1. jeg skal selv derned for første gang, og har (også for første gang) købt en ganske almindelig charter i cala major. Så jeg kender ingen steder at anbefale, men glæder mig rigtig meget til at opleve øen :o)

  SvarSlet
 2. Vi har også kigget lidt på Mallorca, men det ender nok med Italien....siger sønnen ;D Glæder mig til at læse gode forslag, hvis jeg nu kan overtale familien til at turen går til Mallorca. Italien er da heller ikke tosset, men af en eller anden grund kunne jeg godt tænke mig at tage til Mallorca i år.

  SvarSlet
 3. En super dejlig ø, der er så mange skønne steder, at det vil være svært at vælge. Hvide sandstrands oppe øst ( med masser af turisthoteller) mod vest smukke maleriske byer med stejle klipper. En dejlig storby er Palma. Vi har flere gange boet i en landhus midt inde på øen, så kan du køre rundt til alt øen er jo lille. Vi har lejet " vores hus" ved interhome der var intet problem ,det er som at leje et sommerhus i Danmark. Men man skal jo gøre op med familien om det skal være en ved stranden ferie, eller..mvh Kirsten og rigtig god tur når sommeren kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten
   Tak for tip med interhome, det kendte vi ikke.
   Vi søger efter private lejligheder/huse på Airbnb og Homewish.

   Kh. Stine

   Slet
 4. Vi var for nogle år siden, og fandt en virkelig autentisk, og speciel spansk stemning i byen
  Pollença - http://en.wikipedia.org/wiki/Pollen%C3%A7a - der er ikke langt ud til østkysten med de dejlige strande, hvis man lejer en bil. Rigtig skøn tur til Mallorca.

  SvarSlet
 5. Vi havde fornøjelsen af søster-øen Menorca sidste år. Åh der var skønt...
  Mallorca har jeg aldrig været, men ønsker jer en fantastisk ferie :o)

  Vores flybilletter ligger også og venter - Gid det snart var :o)

  SvarSlet
 6. Mallorca er skøn !!! Østkysten har mange dejlige små strande .Østkysten består af mange små bugter hvor mange byder på lækre sandstrande,især på de mindre er der få turister og mange spanske familier. Prøv at undgå stederne med mange hoteller ,lige ved siden af ..få hundrede meter kan der være en vig med med fred og ro og ingen turisme.Brug google earth.
  Vi har lejet på Home-away og spanien-ferielejligheder.Vi har lejet bil i hele perioden og nydt udflugterne til de små landsbyer inde i landet og langs kysten med storslået udsigt.Vælg en bil med lidt hestekræfter da bjergvejene kan være små og særdeles stejle.Tag på marked gerne inde i landet en formiddag.Fuld af kunsthåndværk og lokale produkter.Vil du vide nærmere om byer etc,så skriv.God Tur..skal desværre ikke derned i år,men til fastlandet,men har allerede talt om at Mallorca er et must til næste år.

  SvarSlet
 7. Tak skal I have for jeres gode råd:)))

  SvarSlet
 8. vi flød i en pool næsten hele tiden i de 14 dage vi var der. Men stranden i nærheden var helt fantastisk, Alcudia hed den vist, eller så var det området!
  Palma er en flot by.
  GOD TUR!!!

  SvarSlet
 9. Årh hvor lækkert... Vi skal også til Mallorca til sommer ;) Vores by hedder vist Cala Bonaog ligger på østkysten- har ikke været i den by før, så ved ikke om det er noget værd, men vi glæder os i hvert fald :) Vi har været på mallorca en gang før, og der boede vi i Cala Mayor; en fin lille ferieby.. Palma i sig selv er en rigtig flot by også...

  SvarSlet
 10. Hej.
  Vi har været på Mallorca 4 gange inden for de sidste 8 år og har altid boet i Puerto de Soller på Vestkysten.
  Der fra er der mange muligheder for ture, både i lejet bil og med det gamle tog ind til Palma. Byen har ingen kæmpe hoteller men alligevel mange muligheder for at leje en lejlighed, hvilket vi foretrækker. Så kan man nemlig gå på marked og selv forsøge sig ud i alle lækkerierne.
  Sidst lejede vi gennem mallorcaguiden, et lille firma i Nordsjælland som administrerer nogle lejligheder for andre danskere. Vi boede i lejligheden "San Juan".
  Vi synes dennne del af Mallorca er særlig smuk og vælger den frem for de områder, der godt nok har flottere strande, men som også er med mange turister.Meget afhænger selvfølgelig også af, om det skal være en bade ferie, om der er børn med osv.
  Mange hilsener fra
  Susanne Jensen.

  SvarSlet
 11. Der er mange dejlige byer, men hold jer fra Maggaluf. Det er de unge englænders Sunny Beach. Man alt det andet jeg har besøgt så fint ud. God tur :)

  SvarSlet
 12. sad lige og tænkte på sommerferien og den rejse vi har bestilt....og så var det jeg kom til at tænke på at du havde lavet dette indlæg....og ja så blev jeg lige nysgerrig ;D.
  Vi endte med at booke en rejse til Mallorca, for det passede bedre til pengepungen og kattepensionens ledige datoer. Vi tager til Sa Coma. Har aldrig hørt om det, men håber at det bliver godt. Hvor skal I hen?

  SvarSlet