onsdag den 20. april 2011

Berlin er i disse dage....


... klædt i lyserødt!!


Med 22 grader i disse dage i Berlin, springer alle træer og buske hurtigt ud. Og sikken et utroligt smukt syn der ramte os, da vi gik ind i kvarteret nord for Volkspark Friedrichshain.
I den skønne park har vi i dag tilbragt et par timer i solen med en bold, et par sandwich og med at kigge på al den sportslige aktivitet som udfolder sig her. Her kan man leje en tennisbane, spille bordtennis, basket, fodbold eller betragte de adræte unge, som kører på skatebordbanen.
Ved parkens centrale springvand finder man restaurant Schønbrunn, hvor en kaffe eller velskænket øl kan nydes i solen. Livet nydes her. Folk sidder i små grupper på medbragte tæpper, eller jogger op af Mont Klamott, som er det højeste punkt i parken. Et "bjerg" som er bygget af ruiner efter krigen og måler hele 78 meter.
Skønt afbræk i al turist hurlum-hejet....

5 kommentarer:

 1. Hvor ser der dejligt ud.
  God påske til dig
  KH Hanne

  SvarSlet
 2. Hej Stine..
  ÅHH jeg er så misundelig..
  Har en trang til at skulle derned her i maj - men har ikke kunnet finde noget billigt at bo i.
  Tænkte at spørge dig om du kender nogle steder,?
  Det kunne jo være.. Du behøver kun at svare, når du har tid..
  Forsat god ferie i det lækre "mekka"..
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder! Vi skal til Berlin 2 uger i sommerferien, og jeg glæder mig så meget. Har været der før, men det føltes som evigheder siden. Hvis du har flere gode steder, så skriver du om dem, ikke? Rigtig god påske :)

  SvarSlet
 4. Hej Iben

  Til Vidunderlige Univers.
  Vi bor nu på et helt fint hostel til en ok billig pris. Det hedder Berlin Plus og er hostel og hotel. Det ligger ved Warschauer Strasse Station, hvorfra man i gå afstand kan komme til de skønneste områder for en god, lækker og billig aftensmad. Jeg mener området øst for Warschauer Strasse og området lige ved Schlesishes Tor U Bahn stationen lige efter Warschauer. Alt i alt et super sted!!

  Hilsner fra Berlin, Stine:))))

  SvarSlet
 5. Hej Stine..
  Jeg tjekker straks om der kunne være noget ledigt til os.. Vi har før boet i nærheden af Alexandres platz... (mon det egentlig staves sådan) hm Never mind.. TUSIND TAK fordi du skrev tilbage..
  KH Iben

  SvarSlet