søndag den 17. april 2011

Kære allesammen....

... tak for alle jeres søde kommentarer i mit forrige indlæg, de luner:))
Som jeg skrev, har beslutningen om min egen forretning ikke været en hurtig beslutning, men et ønske, som har kredset i mit hoved i mange år.

Nu er det en realtitet, og det store arbejde med at få alt ordnet er i gang. Men i de næste 5 dage kommer der ikke til at ske så meget. I hvert fald ikke i selve butikken. Men i mit hoved og på papiret vil tankerne sikkert stadigvæk arbejde på højtryk, og ideer og praktiske gøremål må noteres på et papir.

For her om 3 timer, sætter familien og jeg, os ind i toget og kører hertil. Og ja, jeg har lige været der, for 14 dage siden for at det ikke skal være løgn. Og det er jo helt vildt at komme til den samme storby 2 gange på samme måned. Og selv om jeg har indretning af butik, reoler, bestilling af dankortmaskine, gavepapir, ny blog, visitkort m.m. i tankerne, så glæder jeg mig til at tøffe afsted mod syd, med 4 lækre madpakker, bøger, spillekort og selvfølgelig strikketøj i kufferten. Jeg glæder mig til at vise børnene en af mine favorit byer. Jeg glæder mig til at vi har 5 dage sammen.


God Påske, Stine:)))

9 kommentarer:

 1. Kære Stine,
  jeg har lige læst lidt tilbage hos dig og hvor er det en stor og spændende beslutning du og familien har taget om din nye arbejdsplads. Tillykke med det.
  Rigtig god tur til Berlin og go påske til dig.
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur til Berlin med familien:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 3. Kære Stine,
  sikke en fantastisk beslutning du og familien har taget. Jeg glæder mig til at høre meget mere om din butik!
  God ferie til dig og familien.
  K.h.
  Camilla.

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor lyder det bare som en rigtig god og spændende idé, at få din helt egen butik. At du har modet til at forfølge dine drømme, respekterer jeg helt vildt - alt for mange lader det bare blive ved tankerne.
  Så rigtig hjertelig tillykke. Jeg vil glæde mig til at høre om dine tanker og tiltag i forhold til din butik. Du er så fuld af gode idéer, så jeg tror at det bliver en umådelig fin og særlig butik. :))

  Og en rigtig hyggelig tur til Berlin. :))

  SvarSlet
 5. Rigtig lækker tur til dig og dine.....og hvor er det vildt, at du kaster dig ud i dit eget. Gid jeg var så modig!

  Kram,
  Trine

  SvarSlet
 6. Riktig god påske til deg også:)

  SvarSlet
 7. God påske til dig også og tillykke med butikken...det bliver så fedt for dig!

  SvarSlet
 8. Kæreste Stine - kæmpe god ferie til jer og kæmpe tillykke til dig! Glæder mig til at komme til møde på dit sted her lige om snart :0)

  Knus Karen Marie

  SvarSlet