lørdag den 23. april 2011

En tur i botaniskhave...

... i Berlin, var for os et afslappende åndehul på vores 5 dags tur. Vi havde ellers været rigtig gode til at benytte os af byens parker og gode legepladser til leg og boldspil. Men at komme lidt længere væk og få trafikstøjen helt ud af ørerne et par timer, og slappe helt af, var skønt. Årstiden var selvfølgelig også med os. At se alt på vej til at springe ud eller lige netop udsprunget, og nyde solen og den varme vind, var selvfølgelig også noget vi vinterblege nordboerer lappede i os.
Det er en KÆMPE have, med store lidt "vilde" varierende landskaber, områder hvor planterne er sorteret efter oprindelses sted og så det de helt fantastiske KÆMPE palmehuse.
Det er absolut et sted jeg vil anbefale at tage ud hvis du har mere end 3 dage og et knapt så presset program. Tag endelig et lille tæppe og madpakke med og lig i græsset og nyd stilheden, og læs i Berlin-guiden:))

3 kommentarer:

  1. wow - det kunne være man skulle prøve det der Berlin som alle taler så meget om - denne gang uden så meget sprut i blodet som sidst, så man rent faktisk kan huske hvad man har set ;)

    SvarSlet
  2. Sikke da et vidunderligt sted. Det er et besøg værd, hvis man nærmer sig disse kanter. :o)

    SvarSlet
  3. Jeg har været i Berlin de sidste 4 somre sammen med mine to piger, så vi er ved at kende hvad der er af parker og legepladser ganske godt. Tror helt sikkert vi vil lægge vejen forbi botanisk have, når vi skal afsted igen til sommer. Tak for tippet ;o) Berlin styrer!!

    SvarSlet