torsdag den 17. november 2011

Til frokost fik jeg dejlige...


... rester fra onsdagens middag
friske vietnamesiske forårsruller
med koriander, thailandsk basilikum, spirer, forårsløg
og strimler af rød peber, gulerødder og agurk
I går med laks og ristet strimler af kylling
i dag med rejer, slurp

Den dejligste dyppelse lavede jeg af
soya, fiskesovs, hvidløg, lime og brun farin

På lørdag laver jeg det igen til veninderne
denne gang tænker jeg med and og lidt mango
Er der nogen som ellers har ideér til hvad jeg kan putte i??


6 kommentarer:

  1. Det så supergodt ut!! Hvordan laver du det?

    SvarSlet
  2. Jeg har købt nogle "rispandekager" i en asiatisk butik. Dem bløder man op i luken vand og lægger en af gangen fladt på en tallerken. Tyndskåret strimler af friske grøntsager, strimler af kød steget med chilie og ingefær eller rejer, lægges på den ene halvdel af "rispandekagen". Rul om fyldet, buk enderne ind og rul videre. Og dyp i soya eller færdigkøbt chili sovs. Den med peanuts har jeg som en opskrift, og hvis du er interesseret i den må du sige til

    Stine:)

    SvarSlet
  3. Nej hvor ser de bare lækre ud :) Man kunne jo blive helt sulten på ny.
    Jeg kunne da godt tænke mig opskriften på den med peanuts, det ser så indbydende ud :D

    SvarSlet
  4. Sauce til at dyppe i:

    - 0,5 dl soyasauce
    - 1 fed hvidløg
    - 1 spsk fishsauce
    - 1 tsk hakkede peanuts
    - brun farin efter smag
    - lidt friskpresset lime
    - lidt sesam olie
    - lidt vand

    Det hele blandes samme og står og trækker lidt

    God fornøjelse
    Stine:))

    SvarSlet
  5. Uhmm, savle savle - nogen der har en hagesmæk ;0))
    Lyder rigtig godt - skal prøves .
    Dejlig weekend

    SvarSlet
  6. that is one delicious looking spring rolls! mouth-watering <3

    SvarSlet