tirsdag den 14. september 2010

En våd dag i skoven

Det har været en rigtig våd dag, med masser af mudder og myg. Men sikken en fornøjelse at rive en dag ud af kalenderen, lad arbejde være og arbejde, og tage med sit barn, og hans børnehave, en tur i skoven.

Og på nært hold, opleve, hvad der er en almindelig dag for dem, i en hyggelig spejderhytte inde i en frodig skov. Se sit barn sammen med sine kammerater og de voksen. Og se glæden i hans øjne over at hans mor skulle med! Nu holdt hun endelig hvad hun mange gang har lovet!!

Og heldigvis kom jeg med en dag, hvor der også var en fødselsdag, som skulle fejres og nybagte boller, med chokoladeglasur, hasselnødder og abrikoser, som skulle indtages. For hold da op, hvor bliver man sulten af al den friske luft:)

2 kommentarer:

 1. Skovbørnehaver må være noget der hører byen til!!!!
  Her i min by, hvor skoven starter ved biblioteket (centrum) og fortsætter mange kilometer ind i den jyske muld, har vi INGEN skovbørnehaver!
  Man kan selvfølgelig altid tagenen tur med børnehaven, men det er bare ikke det samme som en hverdag i skoven!
  Det ligner en skøn dag!
  Mvh Maria

  SvarSlet
 2. he, he, Maria...

  Sjovt tænker slet ikke på at omgivelserne kan være anderledes end her på Frederiksberg, midt i byen. Men for os som går rundt konstant med asfalt under fødderne, er det skønt at se ens børn agerer i andre omgivelser og selvfølgelig se dem i samspil med deres kammerater og andre voksne;)))
  Stine

  SvarSlet