onsdag den 15. september 2010

Så lidt skal der til....

.... for at en helt almindelig karrygul v-halset cardigan fra H&M, får lov til at hygge sig lidt længere i mit skab, efter at den er blevet redesignet og applikeret med romber i libertystoffer, syet på med neon og begyndende broderier bestående af små millefléuer blomster, med franskeknuder.
Broderierne kommer der måske flere af, men antallet af romber er jeg tilfreds med. Hvad jeg ikke er tilfreds med, er farverne på billederne. Af en eller anden mærkelig grund, vil mit kamera ikke gengive den rigtige karrygule farve, og den lyserøde rombe herover, ser også lidt træt ud i betrækket. Med andre ord. Der er lidt mere knald på farverne i den rigtige udgave.

4 kommentarer:

 1. ej hvor er det fint :)du er altid frisk med en fix ide :) når den så ikke gider at være en cardigan mere, så kan der jo sys fine luffer eller halstørklæde :)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det altså delikat ud! Super ide´ og skønne farver.

  SvarSlet
 3. Det var en smart måde at forlænge forlænge cardiganens liv på. Tak for ideen :-)

  SvarSlet
 4. Det er da en cool ide.. jeg har et gammel quiltet købt tæppe... sidste år fandt jeg en grim plet og et lille hul... jeg fandt nogle tilfældige liberty rester og satte på... med tiden bliver tæppet vildt fedt og helt nyt igen..

  SvarSlet