onsdag den 29. september 2010

Sæsonnens veste

Selv om solen skinner udenfor, og det er det skønneste sensommervejr, synes jeg at det er blevet køligt de sidste par dage, så både pelsvest og handsker er fundet frem i dag.
Begge veste er syet efter Stof 2000 Home made mønster, en simpelt mønster, som man kan få megen sjov og spas ud af. Vesten herover er syet af de nederste 60 cm af min oldemors gamle mink frakke og er foret med skønt retro stof fra loppemarkedet. Denne vest går nu ind i sin 3. sæson, og jeg glæder mig allerede til at have den på igen:)
Nedenfor kan du se min sommerudgave af veste "crazy-patchwork" i grøn/blå farver.

Jeg synes at det er ret sjovt at der kan komme så 2 forskellige udtryk ud af samme grundmønster, og at valget af materialerne og farverne, i den grad skaber udtrykket og det personlige.

"Crazy-patchwork" vesten, bruger jeg mest om sommeren og skal for en stund pakkes væk på grund af de meget klare farver. Jeg har helt klart mine sommer- og vinterfarver og min sommer- og vintergardarobe. Og noget andet der er helt klart, er at jeg skal have syet mig nogle flere vest!!

Hvad med dig, finder du også dit tøj frem igen til de forskellige sæsonner? eller bruger du det meste af gardaroben hele året?

9 kommentarer:

 1. Jeg deler også mit tøj op i vinter og sommer, og de har helt sikkert forskellige farver, sommer er lyse og lette, vinter er mørke. Mine smykker går jeg faktisk også med på samme måde. Enkelte ting i garderoben bruger jeg hele året.

  SvarSlet
 2. Jep, jeg deler også garderoben op i sommer og vinter - ellers ville jeg heller ikke have en chance for at lukke min skabslåger :) Og når jeg skifter indholdet af skabet fra sommer til vinter - eller omvendt - er det næsten som at få ny garderobe, og det er jo fedt....skiftede faktisk lige præcis ud i sidste uge :)

  Dejlige veste du har syet, kan godt forstå du vil lave flere :)

  SvarSlet
 3. Hej Stine,
  Sikke en helt vildt hyggelig og inspirerende blog, du her har! Og er helt vild med din header :)
  Jeg er nu din faste læser nr. 300 :o)
  Kh Stine

  SvarSlet
 4. Hej Linda
  Jeg har det på samme måde med de lyse og mørke farver og at de følger sæsonnen, og jeg er vilde med begge sæsonner
  Hej Trine
  He he he, kan se de bugnede skabe for mig, og vil give dig fuldstændig ret i at det er som at få en ny gardarobe
  Hej Stine
  Velkommen til, faste læser nr. 300, vildt!! hvem havde forestillet sig det!

  Stine:)

  SvarSlet
 5. Jeg får lyst til at indføre veste i mit klædeskab :-)

  SvarSlet
 6. hej Losarinas mor

  veste er også bare det bedste:)))
  de luner lige der hvor de skal;))
  god dag Stine

  SvarSlet
 7. Så herlige vester du har sydd! Sårlig den øverste! Den ser utrolig flott ut! Her har også nattefrosten kommet. Det var en minusgrad i natt, og jeg har funnet fram sjal og vanter til bruk på morgenen. Utover dagen er det rundt 11 plussgrader og det er jo ikke så verst. Men det er ingen tvil om at vi nærmer oss den mørke og kalde årstiden. Mens vi venter på lysere tider får vi kose oss med hekling og annet koselig håndarbeide. Boken du viser under, ser så gøyal ut! Jeg leter alltid etter håndarbeidsbøker fra 60- og 70-tallet når jeg er på loppemarkeder, Det er så morsomt med gamle oppskrifter.
  Ha en fin torsdag der du er. Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 8. Ja da! Jeg gemmer også væk - og har poser jeg kan hive frem alt efter sæson. Det skønne ved det - ud over at det giver plads i skabet - er jo at man kan glæde sig til et gensyn (måske endda nogen gange bliver overrasket over hvad man har) :-)

  SvarSlet
 9. Jeg har også vinter og sommergarderobe.
  Det er dejligt når det gemte findes frem og suppleres med nye elementer.
  Tak for billedet af pelsvesten. Jeg startede sådan en op sidste vinter, men fik den aldrig gjort færdig. Det blev jeg dejlig inspireret til efter at have set din fine vest.

  SvarSlet