lørdag den 11. september 2010

Silvan Skole


Så har jeg været afsted igen, på Silvans "gør-det-selv-skole". Tirsdagens emne var fliser og mosaik, som jeg havde set frem til, og jeg blev IKKE skuffet:)

Vi blandede mørtel, arbejde med kryds, muresnor, fliser og fugemasse:))) Og jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig ud i mit næste projekt, som bliver at lægge et mosaikgulv ude på gæstetoílettet. Nu tør jeg at gøre det selv!! Yes!!

10 kommentarer:

 1. Det er bare alletiders ide med gør-det-selv-skole. Der er jo masser af ting, man sagtens kunne lave selv i hjemmet, men ikke tør kaste sig ud i.
  God fornøjelse med mosaikkerne. Det bliver spændende at se resultatet:)

  SvarSlet
 2. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min ;) Kos deg med skatten du har arvet :)

  Så flink du er som skal flise selv :) Håper vi får se resultatet :)
  Ha en super helg ;)

  SvarSlet
 3. Yes! Jeg har også været der. Det er en super idé. Det værste er, at man skal holde det ved lige, hvis man skal gøre sig nogen forhåbninger om at kunne huske det et par måneder efter. Så på en måde så forpligter de slags kurser også :-D

  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 4. Uh hvor er du heldig! Jeg blev sendt på venteliste to gange og overvejede endda at finde en anden mindre populær silvan i oplandet. Jeg kan rigtig godt lide ideen med at kunne selv og ikke behøve at vente på at min mand bliver tændt på ideen....
  kan du ikke udbyde et kursus?
  ;o)

  SvarSlet
 5. Du er så sej! Så må vi da snart lave noget med mosaik/fliser ;0) Og fed maskine du fik i fødselsdagsgave!

  Dejlig weekend til jer, knus Karen Marie

  SvarSlet
 6. Du er sej !!!
  Ha en dejlig lørdag.

  SvarSlet
 7. Heihei Stine :))Jeg vet jo godt at du synes jeg ikke skal unnskylde mine sjeldne besøk i bloggbyen så da gjør jeg det ikke :))Jeg har jo på en måte involvert deg litt i hva jeg holder på med for tiden så du vet jo litt. Så nydelige bursdagsgaver du fikk av barna dine! Jeg elsket bildet med muldvarpen under veien :))Jeg har tatt vare på MANGE av min datters tegninger. Klarer ikke å kaste noe av det. Kurset du har vært på burde nok jeg også ha tatt. Jeg er ganske selvhjulpen med ting her hjemme, men er rett og slett redd for å kaste meg ut i flislegging.Skal bli moro å se på ditt mosaikkprosjekt når den tid kommer. Jeg holder på å male flisegulvet i gangen.Er så lei de sorte flisene som sluker alt lyset.
  Har tatt meg en liten pause foran skjermen. Det regner ute og det er igrunnen det beste når jeg skal være inne likevel. Ha en fin lørdag! Stor klem fra Kardemomme/Benedicte :))

  SvarSlet
 8. Hej Stine.

  Du er bare en sej kvinde, der vil prøve nye ting.jeg har et gasbord der trænger, nej spøg tilside du er en utrolig aktiv person.
  knuzz winnie god week-end

  SvarSlet
 9. Spændende, glæder mig til at se gæstetoiletgulvet når det engang bliver færdigt :-)

  SvarSlet