lørdag den 29. januar 2011

Børnenes tegninger og billeder...

... i glas og ramme. Ja, det bruger vi gerne hjemme hos os. For 14 dage siden tegnede og farvelagde Folke (snart 6 år) denne skønne dinosaurus uden hoved og hale (mor, hovedet er ikke med, for den spiser jo af palmen, citat Folke). Herlig tegning, med knald på farver og former, så den kom straks i en sort ramme. Det så, så fint ud, at jeg fik lyst til at rokere rundt på billederne herhjemme. Jeg fandt alle vores billeder rundt omkring i lejligheden i sorte rammer, og samlede dem på én væg i stuen, til en enkel, stram og ophængning. Voksenkunst blandet med børnekunst. Herlig dynamik.


Hvad gør du af alle dine børns skønne tegninger???

9 kommentarer:

 1. jeg gemmer dem i kasser :) men et par enkelt hænger oppe :) jeg har 5 børn så meget væg har jeg ikke ;)

  SvarSlet
 2. Ser fint ud! Jeg har også sat nogle af børnebørnenes tegninger i ramme (kulørte fra Ikea). Nu pryder de mormorvæggen, som findes på gæste/lege værelset. Kan ses på min blog under indretning!

  God lørdag!

  SvarSlet
 3. Vi havde en stor ramme i køkkenet, hvor der blev udskiftet hver måned. Men efterhånden tyndede det ud i tegningerne, de blev ældre og nu hvor de er hhv 21 og 18, kommer der ikke flere tegninger. Og gør der alligevel ind imellem vil de selv have dem hængende. Så det er bare med at værdsætte det sålænge de gider ;-)

  SvarSlet
 4. Mange fine tegninger:-) Jeg samler tegningene i en eske og har tenkt å få til en fin bildevegg et sted i huset etterhvert. Har du malt noe mer da? jeg likte så godt det maleriet ditt du viste for en stund tilbake. God helg:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlet
 5. Sikke en genial ide...jeg har lidt samme ide som jeg fortsat arbejder på. I vores lille bitte kontor/krea rum har jeg samlet en masse forskellige billeder i forskellige rammer...der er bl.a. et barnebillede af mig selv, en skitse tegning af min mor da hun ventede mig, papirsklip fra min bedstemors hus og fingermalings tegning a la Oscar 1½ år:-) Og det pynter, liver op og inspirerer...

  Kh. Malene

  PS. Elsker citatet om hvorfor dinoens hovede ikke er med...børnelogik så det basker:-)

  SvarSlet
 6. Sikke en smuk tegning - kan godt forstå den måtte i glas og ramme. Den er helt abstrakt på en eller anden måde. Har selv sådan en væg engang, men tiderne skifter...
  Jeg har samlet mine voksne pigers tegninger i en kasse - mere til deres eget brug senere hen.

  SvarSlet
 7. Hej allesammen

  tak for jeres kommentarer, dejligt:)

  Til Anne Lise fra Farvevandring: nej desværre jeg har hverken malet før eller siden det billede jeg viste for nogen tid siden, men vil gerne og går og drømmer om lidt ekstra tid og mere plads. Og lærreder har jeg stående, så på et eller andet tidspunkt så sker det.

  Stine:)

  SvarSlet
 8. Så fint det ble:) Koselig å henge opp barnas tegninger. Vi har alltid hengt dem opp på kjøleskapet og kjøkkenveggene:) Dessuten har mange tegninger blitt satt i plastlommer i permer.

  SvarSlet
 9. Hej Stine.
  Jeg gør lige det samme som dig!
  Men nu jeg kigger med ved dig, kunne vi godt trænge til nogle nye rammer!
  Der ser godt ud!
  Kh Maria

  SvarSlet