onsdag den 5. januar 2011

Jeg syede på et tidspunkt...

... en masse skønne armbånd af gamle bomuldsbroderier, libertystoffer og farvestrålende knapper. Der er stadig nogen til salg her i min butik. Armbåndet på billedet herover, bor nu hos Kirsten. Jeg var så heldig at gøre en byttehandel med den kreative dame. Og se nu her!!
På billedet nedenfor har Kirsten været igang. Broderier, kulørte bånd og knapper og lukninger af cykelslange. Jeg elsker.... når vi kan inspirere hinanden:)))

10 kommentarer:

 1. Så hyggelig da! Flotte armbånd dere lager:)

  SvarSlet
 2. Kjekt å hente inspirasjon fra hverandre:) Vakre armbånd:))

  Er så fornøyd med hullmønsteret du la ut i tidligere innlegg:), det blir nydelig:)) Og så er det jo så utolig lett å strikke:)) Har planer om å lage masse med dette mønsteret:)) Du har skytt fart i min kreativitet, hurra:))

  Ha en fortsatt herlig dag Stine. vi blogges:))
  Klem fra Anita

  SvarSlet
 3. uha ja Stine... så dem godt hos Kirsten forleden.... og MÅ da prøve på et tidspunkt....
  - det er super dejligt med al den inspiration fra hinanden....
  kh♥

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også inspiration og der kommer nogen gange noget helt andet end udgangspunktet ud af det... Og du fatter altså ikke hvor meget jeg holder af det armbånd jeg fik fra dig...

  SvarSlet
 5. Kære Kirsten,

  Hvor er du sød:) Jeg er glad for at du er så vild med armbåndet fra mig. Jeg kombinerer/leger stadig med dine smukke perler. Det er helt utroligt hvad der sker ved de forskellige sammensætninger. De er så spændende og kigge på.
  Stine:)

  Stine:)

  SvarSlet
 6. Hei Stine¨
  Riktig godt nytt år!
  Herlige spesielle armbånd du viser! Liker aller best det øverste; vakkert!
  Ha en god natt!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
 7. Så skønt når man ser at man har indspireret andre, og de der armbånd er også bare så fine. jeg mangler bare det "helt rigtige" broderi, så kan jeg også lave et smart armbånd :)

  Kh Sara

  SvarSlet
 8. Tak for i går - hyggeligt og inspirerende som altid. Jo egentlig det samme vi to til stadighed oplever sammen, altså det med at blive inspireret af hinanden - skønt at alle vi krea tossede kan dele den samme glæde her i blogland :0)

  dejlig dag til dig - knus Karen Marie

  SvarSlet
 9. Hei og takk for hyggelig kommentar;) Så mye flott du lager! Masse spennende her inne, så jeg legger meg som følger;)
  Ha en fin weekend!!

  SvarSlet