mandag den 3. januar 2011

Så kalder...

... arbejdet igen. Jeg har ellers været dygtig og holdt helt fri for strik og hækling i juleferien. Nu sidder jeg og arbejder med let og luftig forårsstrik i sarte pastelfarver. Ægypisk bomuld fra Garnstudio, Safran, det skønneste bomuldsgarn. Jeg har fundet et hulmønster, som er super let at strikke, men ser ud af mere. Det synes jeg nemlig er smart, at man stadig, sådan nogenlunde;), kan følge med i aktiviteterne omkring én, eller filmen i fjernsynet, selv om man er koncentret om sit strikketøj. Modellen er en opgave til Hendes Verden, og bliver sikkert vist i bladet her i løbet af foråret, start sommeren.


Har du også fundet pindene frem igen og startet på et nyt strikkeprojekt?

19 kommentarer:

 1. Hei Stine! Ja, her har jeg strikket nesten hele julen. Hadde planer om så mye annet men så var det godt å krype opp i sofaen med strikketøyet i stedet. Kommer til å vise et par ting på bloggen, kanskje denne uka. Men så fint som ditt strikketøy er det jo ikke!! Et helt nydelig hullmønster! Gleder meg til å se resultatet. Ha en fin ny arbeidsuke:-) Hilsen Anne lise

  SvarSlet
 2. Jeg er i fuld gang! Jeg startede på en hæklet sparkedragt i julen og skal bagefter strikke babystrømper. Og så skal jeg måske i foråret strikke efter din opskrift i Hendes Verden. Det ser rigtig fint ud, det du er i gang med. Jeg kan godt lide at strikke hulmønstre, fordi der "sker" noget undervejs i arbejdet.
  God mandag,
  Gitte

  SvarSlet
 3. ÅÅ for et vakkert og effektfullt hullmønster:)) Har du lyst å dele oppskriften på hullmønsteret med meg? Jeg holder på å strikke en hvit vinterkjole i mohair og har lenge letet etter et enkelt hullmøster jeg kan bruke på selve skjørtet, men har ikke funnet noe jeg synes er pent nok ennå, før her hos deg:))

  Ønsker deg et kreativt 2011:))

  SvarSlet
 4. Den glæder jeg mig til at finde opskriften på. Farven på garnet er også lige mig! Du må jo gerne lige nævne det, når den kommer i bladet :)
  Jeg har strikket huer til alle mulige og mangler lige nu et strikketøj at komme i gang med. Jeg kunne godt tænke mig at strikke en cardigan, men har ikke lige fundet den rette opskrift. Jeg må vist ind i gemmerne.
  Klem

  SvarSlet
 5. Hej Anita fra Hjerterommet
  Nu har jeg lagt et billed af diagrammet ind i indlægget, så du måske kan komme igang med dit projekt.
  stine:)

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig lovende ud med det mønster :-)Det er heller ikke meget strik det er blevet til i min ferie, men må nu i gang med at strikke en model op til min venindes garnbutik.

  SvarSlet
 7. Fint lille mønster. Jeg glæder mig til at se hvad det ender med. Jeg har altid noget igang,strik eller hæklet. I øjeblikket prøver jeg at lave mønster til endnu et par muffedisser :-)

  SvarSlet
 8. Tusen takk stine:)) Du er virkelig snill!! Jeg skal på jobb i natt (sykepleier) og får da masse tid til å strikke:) Tusen takk for at du deler:))

  Klem

  SvarSlet
 9. Flott strikkemønster på pinnene dine:) Jeg er i full gang med flere balaklavaer - bestillingene hagler inn:)

  SvarSlet
 10. Hej Ulla-Bella, de der balaklavaer er jo også fantastiske. Jeg så en på din blog og ville straks gøre den efter. Fik dog kun strikket en hue til manden, for det havde jeg lidt garn nok til;)
  Og skønt for dig at der er mange bestillinger på dit arbejde
  stine:)

  SvarSlet
 11. Det er da den skønneste farve og det fineste mønster.
  Det garn skal jeg vist kigge nærmere på:)

  SvarSlet
 12. Rigtig flot mønster - garnet er skønt og dejligt at strikke med.
  Tænk at have et job som dig ;)

  SvarSlet
 13. Det ser rigtig fint ud - glæder mig til at se mere :-)
  Strikkepindene har herhjemme været på overarbejde hele ferien, i modsætning til dine. Hvor er det skægt, egentlig - for dig er det arbejde, for mig er det ferie-fryd :-)
  Men dejligt, det er det altså. Uanset hvad

  SvarSlet
 14. Ja Trine

  det er nemlig sjovt, at strikkeriet er mit arbejde og andres hobby. Faktisk er det jo også min hobby og det er et stort privilegie, men kan også nogen gang få mig til at føle, hvis jeg ikke tager en pause i ny og næ, at jeg arbejder i døgndrift. Hvor stopper arbejdet og hvor begynder hobbyen??
  For jeg er jo i bund og grund bare vild med garn og de muligheder der er i arbejdet med materialet.

  Stine:)

  SvarSlet
 15. Stine - sig mig engang, er du på Ravelry med nogle af dine opskrifter og den slags?( Jeg er just blevet fan af Rvelry og dermed allerede dybt afhængig....)

  SvarSlet
 16. Trine - nej jeg er ikke medlem af Revelry, og uvidende jeg, ved heller ikke hvad det er. Men det finder jeg snart!!!
  Stine:)

  SvarSlet
 17. Det kan du tro, jeg har :) Fint mønster! Glæder mig til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet
 18. Fin mønster og i en dejlig farve :-)

  SvarSlet
 19. findes der et billede af den færdige model ? Jeg er helt vild med mønstet !

  SvarSlet