tirsdag den 22. februar 2011

Bling, bling....... er vist det helt rigtige ord at bruge om disse 7 kulørte halskæder jeg har fået. Oprindelig er de købt på Seychellerne og nu hjembragt til Danmark. Det var ikke en gave, men et fejlkøb, købt at en dame, givet til en anden dame og nu havnet på mit bord.
Jeg kan ikke lide én eneste af kæderne, men samlet i en lille bunke, synes jeg at de tager sig meget godt ud og at jeg har taget nogle rigtig gode og klare billeder. Så dem skulle I selvfølgelig se;)
Her, én af dagene, når jeg har fundet på noget opbevaring, klipper jeg kæderne i stykker, skiller dem ad og sorterer perlerne efter materialer og stil.
For hver for sig, eller sat sammen med andre ting fra gemmerne, i en helt anden kontekst, tror jeg, at jeg kan få perlerne brugt!
Tager du også nogen gange imod noget, som du ikke helt ved om du får brug for???

12 kommentarer:

 1. Ja og jeg har efterhånden lært, at jeg på et eller andet tidspunkt FÅR brugt det i en helt ny form :-). Hvad jeg ikke har i gemmerne, samlet gennem mange år, som pludselig får nyt liv, er ikke småting..........

  SvarSlet
 2. Jeg har efterhånden modtaget en del halskæder, knapper eller andre ting, som bare venter på det "rigtige" projekt. Det er nu rart at have noget i gemmerne, jeg kan eksperimenterer med.

  SvarSlet
 3. Krims krams og andres katastrofer rummer uendelige muligheder.
  Allerbedst er de der poser, hvor jeg ikke helt kan overskue hvad der gemmer sig.
  Efterhånden er jeg kendt for at elske andres ragelse;)
  Noget af det ryger direkte ud igen.
  Jeg betinger mig altid retten til kun at beholde det jeg kan se muligheder i.
  Hvilket vil sige en hel del. Mit værksted bugner af tut - I LOVE IT.

  SvarSlet
 4. He he Hanne,
  det er også mit indtryk, at du er lidt af en gemmer, når jeg har set billeder fra dit sprudlende værksted.
  Men hvordan husker du på hvad du har??
  Når jeg har lagt låg på en æske, har jeg næsten i selv samme sekund, glemt indholdet.
  Men det kan jo også have sin charme, når glemte ting dukker op at dyngerne...

  Stine:)

  SvarSlet
 5. Ja, dette får du helt sikkert brukt for. Ser mye bra på bildet jeg!

  SvarSlet
 6. Ja, det kan du tro jeg gør, nærmest for tit.

  Men tænker altid: det kan man nok godt bruge til et eller andet spændende.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 7. Der er helt klart godter imellem - se bare den lækre lyserøde rose :). Jeg synes, det er dobbelt fornøjelse at finde anvendelse for ting, der egentlig var kasseret, altså at få alting ud af ingenting. Det er ingen kunst at købe nyt, talentet ligger i at se mulighederne i det forhåndenværende.

  SvarSlet
 8. Ja. Jeg siger ikke nej tak til ret meget.Har det i generne.

  SvarSlet
 9. Av !!!! Ømt punkt.. Det sker rigtigt tit, også den med at købe noget man ik liiige har brug for nu, men måske kan bruge senere.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 10. Jeg er også en samler... altid godt med nyt guf!

  SvarSlet
 11. Hvor er det dejligt at se at der er andre, som samler til "forråd". Du har helt sikkert ret Camilla, det ligger i generne hos kvindekønnet, at samle og samle og lægge på lager:)))

  stine:)

  SvarSlet
 12. Kender godt det der med at samle, er lige nu ved at gå mine gemmer igennem for loppemarkeds ting, jeg skal på loppemarked til april, sammen med en masse familie, vi laver vors egen loppemarked, i forbindelse med vores kreative klub, så der skal både være nyt og gammelt på programmet, og det skal køre hen over sommeren helt til jul. glæder jeg mig til.

  Der er nu mange muligheder i de fine halskæder, glæder mig til at se dem skilt ad, det giver nok et hav af ide´r at sidde og kigge hver eneste perle an.

  kh Sara

  SvarSlet