tirsdag den 8. februar 2011

Mit bud på farverne....

... i børnemoden vinter 2011. Jeg lovede at vende tilbage med et bud på børnemoden. Hvad er tendenserne. Hvilke farver bliver de dominerende. Prøverne på farverne har jeg lånt hos Garnstudio (www.garnstudio.com). I højre side viser jeg de dominerende drenge farver og i venstre side pigernes farver. Spalten i midten er begge køns farver. Og så vil jeg lige hurtigt indskyd at det er IKKE de eneste farver som I kan købe børnetøj i til næste vinter, der bliver brugt mange andre farver. Men disse farver, var de gennemgående farver i de fleste kollektioner, set med mine øjen.

Det er helt tydeligt at farverne bliver endnu mere dæmpet i den kommende vinter, tone i tone, pæne og meget mere stilfærdige. Vores børn skal i de fleste kollektioner se pænere ud end de har gjort længe. Jeg fornemmer at 70ér retro bølgen for alvor er på retræte og aflæses af en 50ér- 60ér retro i snit og stil. Nogen vil måske sig at det ser kedeligt ud. Jeg personligt synes at det er mums, mums. Lækre farver, lækre råvarer. Jeg synes at det virker som om at man lægger lidt op til at, "lidt men lækkert", er vejen frem.

Men husk! at moden skal ikke være tvang. Tag af de farver og snit du kan li´, og bland det til din eller børnenes egen personlige stil!!
God dag, Stine:)

3 kommentarer:

 1. ja vel, så vet jeg det:) Litt spennende å se hva som rører seg i moteverdenen også:) Går jo for de skarpe, klare fargene jeg da, vettu:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlet
 2. Jahh, grønt, grønt & grønt.
  Og så nogle andre farver.

  Glædelig tirsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Hei du!
  Takk for kommentar,blomsten heter storflamingoblomst,så du hadde helt rett :)
  Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker blomsten eller ikke. Den er litt stygg-fin ;)

  SvarSlet