tirsdag den 8. februar 2011

Efter sådan en weekend...

... med "tøserne", er min batterier ladet op igen, og jeg er føler at jeg kan klare den sidste del af vinteren. Som før omtalt, er vi 4 kvinder i start 40érne, som hver måned sætter lidt penge ind på en fælles rejsekonto. 100,- kr. om måneden "mærker" man ikke, og det er en god måde at få "råd" til en lille weekend-tur. Efter denne weekend på hotel ved Kullen/Sverige, er vores kasse = 0,- og vi har besluttes os for, at hæve beløbet til 150,- pr. måned for allerede om et år at have råd til at tage til Amsterdam eller Paris:)))
En anden god ting ved de fælles indbetalinger, er at efter rejsen er betalt, hæver kasseren det resterende beløb på kontoen, så vi har fælles-pung med på rejsen, til café-, resturations- og museumsbesøg.

Høganæs outlet og keramik.

Vandretur på Kullen. Så smukt, høj sol, fantastisk natur, klipper, sten, vand og masser af frisk luft.
En farefuld klatretur ned af skrænten til kunstner Lars Vilks "bygningsværk" Nimis. Drivtømmer sømmet sammen til et spindelvæv at gange og skøbelige tårne. Imponerende.

2 nætter med hygge, gode snakke, chips og masser af rødvin.

Søndags hjemtur gik forbi Malmø/Mobilia/ICA og Lagerhus. Behøver jeg at fortælle at vi slæbte hjem af knækbrød, Kalles, bilar og gaver til børnene:)))

Hvor er jeg glad for at have så dejlige veninder!!

13 kommentarer:

 1. herlig tur, Stine:) Nå har du noe å glede deg over helt til våren kommer:) Venninneturer er uvurderlige:) Vakre bilder har du også tatt:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlet
 2. Åh det lyder vel nok som en dejlig weekend. Og sikke en god ide med en fælles rejse-konto, så har man noget at glæde sig og se frem til hvert år. Min bedste veninde og jeg planlægger også en wellness weekend - glæder mig som et lille barn :o)

  SvarSlet
 3. Sikke en SKØN ide med fælles indbetaling og fællestur fælles oplevelser og fælles shopping!!
  Jeg var nok rendt tør for penge allerede ved billede nr. 1.....;-))

  KH

  SvarSlet
 4. Vi er otte piger der nu i to år har sat 100,- ind hver måned, altså same princip som jer. Men vi har ikke helt bestemt hvor vi skal hen - Rom eller London. Nu tror jeg faktisk at jeg vil smide Sverige i puljen. Det ser nemlig ud som om I har haft en rigtig god tur..

  SvarSlet
 5. Hej alle sammen tak for jeres kommentarer.

  Specielt til Lene kan jeg fortælle at for 1½ år siden var vi en weekend i Berlin, hvilket også var en super skøn tur.
  Det jeg tror er allervigtigt på turen, er at få fortalt hvad hver især ønsker for turen. Vil man have fest, fis og ballade, se kunst, shoppe, lægge ansigtsmaske, sove længe osv eller vil man bare have det hele:))
  Og Kullen var absolut et rigtig skønt sted, og som du kan se af mine billeder, har vi fået lidt af det hele.

  stine:)

  SvarSlet
 6. Sikke dog en sej ide! :-) Den vil jeg huske til lejlighed byder sig! :-) Ser ud som om det var en dejlig tur...

  SvarSlet
 7. Nej, hvor er det dog bare en vidunderlig idé! I må have haft den dejligste tur - på sådan en weekend må man føle sig utrolig rig på venskab og oplevelser.

  Og hvor var det hyggeligt at læse med om jeres tur. :))

  SvarSlet
 8. Sikke dog en super god idé. Måske skulle man overveje at gøre det samme. Tror jeg vil foreslå veninderne sådan en fælleskasse og en fælles tur - el. mange - vi er jo stadig "unge"..... :-)

  SvarSlet
 9. Super god ide. Hvor meget var der at "spare/tjene" hos høganæs?
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 10. Uh, som det lyder som en hyggelig tur!

  SvarSlet
 11. Tusind tak for en elefantastisk dejlig ide.
  Den vil jeg fluks foreslå damelogen.
  Skønne skønne billeder......

  SvarSlet
 12. Hej Charlotte

  Hvad angår Høganæs outlet, var der ikke det vilde at spare, på det jeg var på jagt efter. Mumikrusene som du kan se koster 199,- svenske kroner, og dem kan man for for 99,- i danske LIC. Det lyse turkise Høganæs keramik som du kan se på billedet, var til gengæld sat ned. Og man kunne også købe andre nedsættelser og 2. sortering.
  Men dertil skal også siges, at jeg bare nød at gå rundt med mine 3 veninder og have tid til at snakke, og hviiin, seee her og prøve støvler og sandaler i tøj afdelingen. Og ikke blev forstyrret af utålmodige børn og mænd!!

  Stine:

  SvarSlet