onsdag den 9. februar 2011

Fanø Strikkefestival...

... løber af staben i år 2011 fra d. 23. - 25. september. Programmet kan bestilles her. Og tilmeldingen begynder d. 1. marts online her, så skynd dig nu at sætte et kryds i kalenderen, og lav en aftale med stikke-klubben, veninderne, svigermor m.m. om at drage over til det naturskønne Fanø og nyd et par dage, med masser af strik, garn, skøn natur og glade kvinder:))))
Jeg glæder mig allerede.
Det er 4. gang at festivallen afholdes, og det er 3. gang at jeg er med som instruktør:) I år har jeg 4 workshops, 2 med streetart, og 2 med variationer over hæklede oldemorfirkanter (det fortæller jeg mere om senere;)).
I stedet for vil jeg lige skynde mig og sige, at ved siden af mig ligger det store festival-katalog, og det bugner med masser af spændende og inspirerende kurser. Men 70 workshops i år, er der noget for enhver smag og lyst.
Og en anden ting jeg også lige vil sige er, at jeg ved, at der er rift om pladserne, så lad være med at nøl, grib til handling kvinde og meld dig til!
Jeg håber vi ses:))

8 kommentarer:

 1. Søde Stine Fanø er det eneste sted i hele verden, hvor jeg finder RO! Mine forældre har en Fanø gård dernede og jeg elsker at komme der. Og netop en af de skønne oplevelser er at komme i Christel Seyfarths butik. UHM!
  Jeg håber vi ses!

  SvarSlet
 2. Fanø er et fantastisk sted - bor lige på den anden side - så sommeren nydes på Fanø.. har aldrig besøgt strikkefestivalen men lyder meget inspirerende.
  Venlig hilsen Jette

  SvarSlet
 3. Du har en fin blogg. Vakre bilder og mye inspirasjon: )

  SvarSlet
 4. Altså søde Onkel Anne

  Jeg håber da virkelig at du er på Fanø den weekend, så vi kan hilse på hinanden. Men du skal nok være forberedt på en del knævren fra alle de kvinder som bevæger sig rundt mellem de forskellige workshops og butikkerne:)

  Stine

  SvarSlet
 5. Wow selv jeg som slet ikke er strikker/hækler bliver fristet! Kunne da godt være jeg skulle se at få lært lidt med de pinde, nej nok mest med de nåle og så hos dig, det vil jeg lige overveje kraftigt.

  Knus Karen Marie

  SvarSlet
 6. Åhhh, Karen Marie,
  du skal være så velkommen;)

  SvarSlet
 7. Jeg har lejet sommerhus - kataloget er bestilt og jeg er klar til at bestille nogle af de lækre workshop´s 1 marts.

  hele weekenden bliver i strikkens tegn :))))
  kh Jane

  SvarSlet