onsdag den 17. februar 2010

Selma´s værelse


Meget, meget mystisk....
Nu er det sket flere gange, at jeg går og ønsker mig et eller andet møbel og så slår jeg et smut forbi vores storskraldsrum, og så vupti... står der noget i stil med det jeg ønsker mig... eller det kan det blive til med en omgang maling:)
..... og måske stiller jeg ikke så store krav til det jeg finder, fordi det er gratis!

Det skete for mig igen i går. I forgårs havde jeg siddet og kigget både på Ikea´s hjemmeside og på Den Blå Avis efter en stol til Selma´s lille bitte værelse, som ikke ikke skulle være særlig stor, men lige stor nok til at hun kunne have en gæst på besøg til te. Jeg havde derfor nogle krav til størrelsen og hvor massiv den skulle se ud. Fandt ikke noget.


Det gjorde jeg til gengæld i går nede i storskrald. Der stod en hvid stol i kurveflet, som efter en omgang med sæbe & vand blev helt tilforladelig. 2 puder gjorde den lidt bedre at sidde i, og hyggelige at se på.
Hun fik også det lille sorte bord, jeg for et halvt år siden fandt samme sted, sleb og malede og siden har brugt som sidebord i stuen, ind og stå ved siden af stolen. Der er plads både til en lampe og Anders And´er:)Tæppet i kurven hæklede jeg til hendes 10 års fødselsdag. Det har en størrelse så det dækker en enkeltmands seng, og alle de kulørte garner var rester fra diverse opgaver, så investeringen var det sorte uldgarn. Jeg var rigtig spændt på reaktion, som var glad, overvældet og ægte:)Den lille hvide kommode var oprindelig i mørk træ med hængsler som håndtag.
Nu hvidmalet, dekoreret med papir af Rie Elise Larsen (sætterkasse ligeså), og nye håndtag, som er knapper lavet af fimo-ler.


3 kommentarer:

  1. Det må være dejligt at være barn i dette værelse :-)

    SvarSlet
  2. Kender godt fornemmelsen af ikke at kunne finde en ting der matcher ens forventninger - måske jeg også skulle tjekke storskrald ;-) Et super fint pigeværelse!

    SvarSlet
  3. Et godt tegn på, at hvad du ønsker skal du få:-) Meget fin stol:-)

    SvarSlet