onsdag den 25. august 2010

En hund,... nåh nej en kat, efter smukke stoffer


Jeg sad i går og legede med farver til et nyt patchwork-tæppe. Denne gang til mig selv. Og i blå/lilla/brun og turkise nuancer. Det skal quiltet, ligesom det her, med blad og stængler og neontråd. Jeg glæder mig allerede til at lægge det henover armlænet i sofaen. Og det gør vores kat Sesam vist også:)))

7 kommentarer:

 1. Hi hi Stine. Min kat Molly lægger sig ALTID midt ovenpå, hvis der er en stak nyvasket og strøget stof på et bord et sted i huset. Vores nye westie Sally er knap så kræsen - hun kaster sig bare straks i sengetøj og andet stof, hvis det ligger hvor-som-helst. Oftest i en bunke på gulvet... shhhhh! ;)

  SvarSlet
 2. Nej hvor den kat lækker. Dejligt, når de kommer og blander sig på den der måde.

  SvarSlet
 3. Hej I to

  En fugl i hånden: ja det er skønt når Sesam blander sig, synes faktisk at han er meget social, spiser når vi spiser, vandrer henover tastaturet når jeg sidder og arbejder og ja lægger sig til rette på de ting, tasker, kasser og ligende som vi er i gang med/har stillet frem. sjovt!!
  Fru. Ekelund: tak skal du have. Jeg er også blevet meget glad for ham. Er faktisk slet ikke en katte-pige, eller til dyr overhovedet.
  Men nyder hans selskab og hans smukke ydre:)

  SvarSlet
 4. Hæ hæ...
  Fedt. Vidste ik katte kunne være stof-misbrugere...
  DOH...
  Knus Maren

  SvarSlet
 5. Har selv to katte, der har øje for uld og patchworktæpper !! De er der "som en mis", hvis noget bredes ud på gulv og borde.

  SvarSlet