søndag den 8. august 2010

Feriebilleder fra Gozo

De første 14 dage af Juli var vi på den dejligste ferie på Gozo, en maltetisk ø liggende i Middelhavet på højde med Tunesien. Der var varmt, smede varmt.... så vi opholdt os mest i vandet eller i skyggen, og gjorde en dyd ud af den daglige middagssiesta på et par timer.
Gozo er omgivet er det klareste vand, og er derfor også et attraktivt sted at tage hen for at snorkle og dykke. Vi boede i badebyen Xlendi, som er en snæver bugt, omgivet af dekorative klipper, og med en hyggelig lille strandpromenade inderst i bugten med en pænt udvalg af resturanter og iscafeer.

Vi tog de skønne lokale 50ér busser rundt på øen, til "hovedstaden" Rabat og videre til blandt andet "Azur Vinduet", Ramla Bay, ned til Mgrarr hvor vi i lejet båd tog ud til "Den blå lagune", med vand så klart og turkis, som jeg aldrig har set før.
Vi snorklede, Folke lærte at få hele hovedet under vand, vi spiste de lækreste solmodne tomater og gedeost med peber, tog billeder af de mange kaktusser, så figen-, citron- og granatæbletræer og spiste mindst 2 is om dagen:)

Vi havde den skønneste ferie. Slappede af, nød hinanden og børnene. Læste.... og jeg lavede også en lille bitte smule street art, kunne simpelthen ikke lade være. Men det får du at se i et andet indlæg;)

6 kommentarer:

 1. Ser skønt ud...sol og sommer og nydning, street art på ferien, godt Stine...det har jeg også praktiseret!

  SvarSlet
 2. Jeg har været på Malta, og kigget over på Gozo. Der er meget smukt, dernede, hvilket dine billeder også viser.
  Og så er det vist der, Elsebeth Egholm holder til.

  SvarSlet
 3. Ja Kirsten jeg har set du har lavet street art på din ferie, skønne blomster du har sat rundt omkring. Jeg kommenterede det også forleden, for jeg synes at det var så fedt:)
  Stine

  SvarSlet
 4. øj det lyder som en lækker ferie, dejligt i har hygget jer :)

  Kh sara

  SvarSlet
 5. Det lyder som den dejligste ferie, Stine! Jeg kender slet ikke Gozo ud over, at Elsebeth Egholm bor der - eller har gjort. Skønne billeder du viser :-)

  SvarSlet
 6. Hvor dejligt at få alle de fine billeder på din fortælling fra sidst vi sås - hvor ser det bare skønt ud, og Folke ser bare mere end lykkelig ud!

  Ses snart til lidt julelege, har samlet gran og lærkegrene ;0) - Kh Karen Marie

  SvarSlet