mandag den 23. august 2010

Porcelæn i lag (gæsteindlæg nr. 1)

Søde Anne forærede mig denne skønne porcelæns opsats, som hun selv har lavet, og som jeg helt vild med. De 3 forskellige dele er så fine sammen, selv om de kommer fra forskellige stel.
De gamle tallerkner og koppen har hun limet sammen med 2-komponet lim, og herligheden har fået sin fast plads på toilettet, hvor jeg glæder mig over den hver dag. Her får nogle af mine ynglings smykker lov til at ligge frit fremme, til skue for de nysgerrige og til glæde for mig selv.


Som Anne (som desværre ikke selv har en blog, men masser af ideér), sagde, havde hun set en større en af slagsen, i BoligLIV, og havde straks iværksat ideén. Jeg vil gerne prøve at lave en højre opsats selv og skal nu på jagt efter sødt, fjollet, farverigt porcelæn, med hele 3 tallerkner i højden, havde jeg forestille mig. Nederst skal stå en kop eller lille skål. Og den skal selvfølgelig julepyntes og bugne af småkager og konfekt, når den tid kommer:)

6 kommentarer:

 1. Det ser rigtig sødt ud, men den gule kat og flagermusen er nu heller ikke dårlig:-)
  Maria

  SvarSlet
 2. Den var da en skøn ide :-)
  Og en dejlig gave at få !

  SvarSlet
 3. de er så fine, jeg har længe kigget efter søde talærkner og fine kommer rundt omkrig på krammermarkeder, som en dag skal blive kagefad når jeg har samlet alt, synes det er en rigtig fed ide, og så kan mormors stel med gulkanter få godt selvskab på fest bordet :)

  SvarSlet
 4. Den er godt nok sød!
  Jeg har også sådan en lille trækat - er din mon også fra Kreta eller er det kun mig, der hjembringer kitschsouvenirs?

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 5. Hej alle sammen...

  .... tak for jeres kommentarer!!
  Lis, min lille kat har jeg købt i Søsterne Greenes før jul for under 5 kr stykke. Købt 5-6 stykker, så jeg havde et lille lager af små tillægs gaver, eller til at pynte ude på en pakke(vist typisk kvinder)
  Den gang kunne man få kattene i gul, lime og hvid.
  Og nej, du er absolut ikke alene om at hjembringe kitchsouvenir, I love It!! og ved du hvad, det gør min mand også!
  stine

  SvarSlet
 6. Jeg har lavet flere af den slags opsatse.
  Se dem lige her: http://millemarieogmig.blogspot.com/2007/12/opsatsdown.html

  /Marie

  SvarSlet